LABRANDA Playa Club - šarmantná dovolenka na Lanzarote

LABRANDA Playa Club - šarmantná dovolenka na Lanzarote

Pre páry i pre rodinu!

Na prvý pohľad hotel, ktorý nevyčnieva z radu. Na druhý však objavíš jeho šarm a prednosti, ktoré stoja za pováženie. Chceš sa dozvedieť aké to sú?

Šarm mu nechýba

O hotelovej sieti LABRANDA je známe, že svoje hoteli zaraďuje do kategórií. Roztrieďuje ich podľa rôznych kritérií. Pokiaľ je reč o hoteli LABRANDA Playa Club, ten sa našiel v kategórii Charme. Patrí sem a svoje miesto si tu zaslúži. Napriek tomu, že nejde o extra luxusný hotel, je šarmantný, a to i s troma hviezdičkami. Exteriér je sympatický a interiér ešte viac. Nie je tu nič, čo by ti mohlo pokaziť šarmantnú dovolenku na Lanzarote. No a ako už kategória napovedá, hotel je určený skôr pre tých, ktorí si dovolenku vedia naaranžovať sami.

Hotel LABRANDA Playa Club - reštaurácia - pizzéria

Perfektná lokalita

Už len to, že ide o Kanárske ostrovy hovorí, že dovolenka bude parádna. Ale aj na Kanárskych ostrovoch, v tomto prípade na Lanzarote, sa môžeš ubytovať v dobrej alebo v lepšej lokalite. No a hotel LABRANDA Playa Club môžeme pokojne označiť za hotel v tej lepšej lokalite. Prečo? Nachádza sa v známom letovisku Puerto del Carmen, rovno popri promenáde. Pešo sa z hotela dostaneš na pláž do 10 minút, čo vôbec nie je veľa. Pritom ide o Playa Grande! Okrem toho, všetko ostatné, na čo si spomenieš, máš od hotela do 5 minút pešo.

V hoteli nájdeš všetko

Zahráme si hru. Mysli na niečo, teda v spojitosti s hotelom, samozrejme. Ja ti budem hovoriť, či to v hoteli LABRANDA Playa Club nájdeš, alebo nie. Napríklad bazén. Ten tu je i s lehátkami na opaľovanie. Slnečníky? Bez toho by sa nedalo existovať. A, povedzme, čo taký bar? Ten nájdeš rovno pri bazéne a večer môžeš odskočiť do Lobby. Reštaurácia, samozrejme. Kde inde by ti dali raňajky či večeru? A nie hocijaká reštaurácia, ale i pizzéria so svetovou kuchyňou. A už sa ti zbiehajú slinky, však? Pikoška na záver, v hoteli nájdeš aj kaderníctvo.

Hotel LABRANDA Playa Club - bazén

Izby ťa pocvičia

Bude to boj. Kategória Charme hovorí, že v nej nájdeš šarmantné hotely, no hovorí aj niečo iné. Napríklad, že ide o hotely apartmánové. Teda pokiaľ sa nechceš ubytovať práve v izbe Best Ager, na výber máš iba apartmány. Apartmán pre jednu osobu, apartmán s jednou izbou pre dve osoby (max. 2 dospelí a 2 deti), apartmán Superior (max. 2 dospelí a 2 deti), apartmán s dvoma izbami (max. 4 dospelí a 2 deti) alebo apartmán s dvoma izbami Superior (max. 4 dospelí a 2 deti). Vyčerpávajúce. Hotel Labranda Playa Club dáva na výber.

Hotel LABRANDA Playa Club - apartmány

Polpenzia postačí

Kanárske ostrovy sú drahé. S raňajkami sa tu zaobídeš, ale neoplatí sa to. Väčšinou to dopadne tak, že to, čo ušetríš na zájazde minieš na reštaurácie. Niektoré hotely majú all inclusive, pričom cena sa od polpenzie, prakticky, nelíši. Hotel LABRANDA Playa Club ponúka polpenziu a je to dobre. Polpenzia je v týchto španielskych končinách zlatou strednou cestou! Nakoniec, zistíš to, keď si budeš užívať dovolenku na Lanzarote. No a ako som už spomínal, hotel má perfektnú reštauráciu s pizzériou. Čakajú ťa bufetové raňajky i večera.

Hotel LABRANDA Playa Club - pizzéria

Children friendly

V nadpise hotela LABRANDA Playa Club budeš hľadať márne zmienku o tom, či je children friendly. A jeho kategória ti to v tomto prípade tiež nenapovie. Pravdou však je, že v tomto hoteli sú deti vítané. Nájdu si tu napríklad detský bazén či ihrisko, avšak to je všetko. Ako som už spomínal, ide o apartmánový hotel, kde si dovolenku aranžuješ podľa seba. A tak aj program pre deti ostane len a len na tebe a tvojej polovičke. Nie je to teda children friendly hotel v tom pravom zmysle slova. Nevidím ale dôvod, prečo sa sem s deťmi nevybrať!

Highlity hotela

Ak rozhodnutie na tohtoročnú dovolenku ešte nepadlo, teraz určite padne! Zhrniem ti totiž všetky highlity, ktoré hotel LABRANDA Playa Club ukrýva. V prvom rade je to sympatický, šarmantný hotel. Lokalitu by mu mohli mnohé hoteli závidieť. Nachádza sa s v letovisku Puerto del Carmen, hneď pri promenáde a pár krokov od pláže Playa Grande. Dovolenku si človek aranžuje sám, ide o apartmánový hotel. Na výber máš z množstva možností ubytovania a k dispozícií je parádna polpenzia. Pokojne sem môžeš vziať aj deti. Treba pokračovať?

Hotel LABRANDA Playa Club - zábava

Rada malého Princa

Dovolenka na Lanzarote ťa nemusí vyjsť draho. Nemecká cestovná kancelária FTI Tourtistik láka fantastickými cenami. V jej ponuke nájdeš aj hotel LABRANDA Playa Club. Neváhaj a rezervuj si dovolenku už dnes!