LABRANDA Gemma Premium Resort - cene neodoláš

LABRANDA Gemma Premium Resort - cene neodoláš

Dovolenka, ktorá sa neodmieta!

Egypt, päťhviezda, luxus, all inclusive. Čo viac si môže dovolenkár priať? Snáď už iba cenu, pri ktorej skáču oči z jamiek. Práve o takom hoteli je reč.

Prémiová päťhviezda?

Vraví sa, že za málo peňazí veľa muziky nedostaneš. A zvyčajne to tak aj býva. Pravidlo však potvrdzuje výnimka a ňou je hotel LABRANDA Gemma Premium Resort. Prémiovosť tento hotel nemá iba v názve, práve naopak. Prémiový je od strechy až po základy, od základov po strechu a, samozrejme, aj do šírky a dĺžky. Dá sa teda stráviť dovolenka v Marsa Alam v luxusnom hoteli? Dá! A dá sa to zvládnuť v zaujímavej cene? Moja odpoveď znie áno. Dokonca sa to dá zvládnuť s cenou, s ktorou padneš na zadok. Takže si sadni a čítaj ďalej.

LABRANDA Gemma Premium Resort - hotel

Oáza zvaná LABRANDA

Prémiový nie je len hotel, ale aj jeho okolie. Nuž, hotelová sieť LABRANDA urobila veľmi dobrý krok. LABRANDA Gemma Premium Resort sa totiž nachádza v zálive Dorry (Dorry Bay) v letovisku Marsa Alam. To je jedna z najvychytenejších dovolenkových lokalít v Egypte. Dovolenkárov a úplnej fullky na pláži sa ale báť nemusíš. Veď budeš predsa v prémiovom hoteli. A ak nevieš alebo iba tušíš, čo to znamená, musím to rýchlo napraviť. K hotelu patrí krásna súkromná pláž, na ktorej si dovolenku nenormálne užiješ. Bez bitky o slnečník.

LABRANDA Gemma Premium Resort - pláž

Kleopatrino wellness

Wellness & Spa sa v poslednej dobe stalo samozrejmosťou takmer v každom hoteli. Výnimkou nie je ani hotel LABRANDA Gemma Premium Resort. Ale samozrejme, práve v tomto hoteli budeš cítiť aj prémiovosť. Vyskúšaj výrivku, parný kúpeľ, saunu či masáže. Neminú ťa ani rôzne skrášlovacie kúry. Zaži Wellness & Spa, ktoré ťa bude rozmaznávať ako Kleopatru. Dopraješ si zaslúžený oddych, budeš môcť relaxovať a cítiť sa ako v bavlnke. Toto je niečo, vďaka čomu sa sem budeš chcieť vrátiť znova a znova. Dovolenka v Marsa Alam už volá!

LABRANDA Gemma Premium Resort - Wellness & Spa

Na každý deň jeden bazén

Za siedmymi horami, za siedmymi dolami, v egyptskej oáze LABRANDA Gemma Premium Resort, vyrástlo sedem bazénov. Rozprávkové, priam magické číslo. Také prémiové. Veď ako inak by sa dal nazvať takýto výstrelok, než luxus? Je to až neuveriteľné. Dokonca si budeš môcť dovoliť taký prepych, že každý deň vlezieš do iného bazéna. Je libo zaplávať si? Žiadny problém! Chceš len tak leňošiť a užívať si dovolenku v Marsa Alam? Žiadny problém! V podstate je nemožné nevybrať si spomedzi siedmych bazénov taký, ktorý by nevyhovoval.

LABRANDA Gemma Premium Resort - bazén

Prémiové all inclusive

Jednu časť tohto článku som začínal slovami: „prémiový nie je len hotel...“. Použijem to znova. V hoteli LABRANDA Gemma Premium Resort je prémiové aj jedlo. Budeš môcť jesť a piť koľko ti hrdlo ráči. Čo všetko na teba čaká? Bufetové raňajky. Rovnako obed a večera. Ak nestihneš raňajky, nevadí. Môžeš ísť na neskoré od 10.00 do11.00. Poobede, od 15.00 do 17.00, je čas na kávičku a koláčik. A nezabudni na snack v rovnakom čase. Keby dačo, opiť sa môžeš od 9.00 ráno do polnoci. A v rovnakom čase máš aj neobmedzené nealko.

LABRANDA Gemma Premium Resort - all inclusive

Children friendly?

Hotel LABRANDA Gemma Premium Resort nie je typickým rodinným a children friendly hotelom. Nemá detský mini club ani diskotéku a ani animátora, ktorý by deťom pripravil program. Možno je to sčasti aj pre to, že sieť hotelov LABRANDA radí tento hotel do kategórie Premium. Čo zahŕňa luxus, luxus, luxus a nezabudnuteľnú dovolenku, najmä pre zamilované páry. Keby sa sem však ktokoľvek predsa len chcel vybrať s deťmi, problém to nie je. Detské postieľky k dispozícii sú, rovnako detský bazénik, dokonca dva a taktiež stoličky pre deti.

Prémiové ubytovanie

Všetko v hoteli je prémiové. Možno sa ti to ani nechce čítať, ale ver mi, tento hotel si to zaslúži. Tak sa poďme pozrieť, nakoľko luxusne sa budeš môcť v hoteli LABRANDA Gemma Premium Resort ubytovať. Základ je Double Room Superior. Nechýba terasa či balkón a všetko podstatné, čo budeš potrebovať. Napriek tomu, že je to najlacnejšia voľba, hotel je päťhviezda, a tomu zodpovedá aj ubytko. Na výber máš ešte luxusnejšiu Dobule Room Deluxe s kráľovskou rozlohou. No a predsa len, nájdeš tu aj Family Room Superior pre rodiny.

LABRANDA Gemma Premium Resort - izby

Highlity hotela

Poďme si zhrnúť, prečo stráviť dovolenku v Marsa Alam práve v tomto hoteli. Po prvé, ubytovanie je viac, než luxusné. Hotel je päťhviezdičkový a dáva to o sebe patrične vedieť. Situovaný je v zálive Dorry, v jednom z najkrajších miest v Marsa Alam. Má vlastnú pláž, na ktorej sa nebudeš musieť biť o každý centimeter. Okrem toho, hotel má 7 bázenov, na každý deň jeden. Parádny Wellness & Spa. A strava? Pravé egyptské all inclusive so všetkým, čo k tomu patrí. Nakoniec cena - tak len sa pozri pod článok, a ak nesedíš, radšej si sadni!

Rada malého Princa

Dovolenka v Marsa Alam ťa nemusí vyjsť draho. Nemecká cestovná kancelária FTI Tourtistik láka fantastickými cenami. V jej ponuke nájdeš aj hotel LABRANDA Gemma Premium Resort. Neváhaj a rezervuj si dovolenku už dnes!