LABRANDA Golden Beach - pre páry i rodiny

LABRANDA Golden Beach - pre páry i rodiny

A s výhľadom na oceán!

Výstižnejšie to už napísať nejde. Ak hľadáš romantickú či rodinnú dovolenku na Fuerteventure, tento hotel splní tvoje očakávania. A za super cenu!

Komfort na prvom mieste

Sieť LABRANDA má viacero kategórií hotelov. Podľa nich si vieš jednoducho vybrať to, čo hľadáš. Jednou z nich je aj kategória Comfort. To napovedá, že komfort je na prvom mieste. Čo všetko si pod tým ale predstaviť? Nuž, ako uvádza samotná sieť, ide najmä o trendy zovňajšok hotela, no nielen to. Budú ťa čakať komfortne zariadené izby, čistota a aj all inclusive. Práve do tejto kategórie patrí aj hotel LABRANDA Golden Beach na ostrove Fuerteventura. No patrí sa pridať ešte čerešničku na torte. Tou je fantastická cena, ktorá ti nedá spať!

LABRANDA Golden Beach - komfort

Hodnotenie na jednotku

To si zaslúži pozornosť. Ak sa nevieš rozhodnúť, či je LABRANDA Golden Beach tým pravým orechovým na dovolenku na Fuerteventure, hodnotenie ti to uľahčí. Málokedy sa stáva, že si hotel dokáže medzi dovolenkármi udržať naozaj dobré skóre. Tento hotel to dokázal. Bezmála 800 ľudí, ktorí ho navštívili, ho ohodnotili na viac, než 80 percent. A najlepšie hodnotené sú, ako inak, služby. Takže hotel LABRANDA Golden Beach neostal nič dlžný pomenovaniu kategórie, do ktorej patrí. Aj napriek tomu, že k štvorhviezde mu pol hviezdičky chýba.

Pláž rovno pod nosom

Poviem ti to tak technicky. Hotel sa nachádza iba 400 metrov od pláže. Je pravda, že keď vystrčíš päty z izby, nepristanú rovno na pláži, ale tých pár metrov za to rozhodne stojí! Pýtaš sa prečo? Fuerteventura je ostrov Kanársky. Je tiež ostrovom vetra, avšak vĺn hodných Miča Bjukenena z Pobrežnej hliadky sa netreba báť. Neodolateľné pláže dlhé niekoľko kilometrov, čisté a s príjemný vánkom Atlantiku. Mimochodom, iná nie je ani pláž pri hoteli LABRANDA Golden Beach v Costa Calma. Oceán má svoje čaro a zvlášť na Kanárskych ostrovoch.

LABRANDA Golden Beach - pláž Costa Calma

Výhľad pre panovníka

LABRANDA netvrdí, že kategória Comfort zahŕňa aj parádny výhľad z izby. Pokojne by mohla. Hlavne v prípade hotela LABRANDA Golden Beach, kde výhľad z izby je skvostný. Priamo na Atlantický oceán. Ako je to možné? Aj keď hotel nie je priamo na pláži, jeho poloha to umožňuje. No a ešte niečo o samotných izbách. Že sú komfortné, o tom sa nemusíme baviť. Podstatná je ale orientácia na rodiny. K dispozícií máš Family Room (Suita, s max. obsadenosťou 3 + 1) a Double room pre rodiny. Nájde sa tu ale aj Double Room pre zamilované páry!

LABRANDA Golden Beach - Family Room

Children friendly

Na ostrove Fuerteventura, ako keby sa vrece s rodinnými hotelmi pretrhlo. Veď len nedávno som ti priniesol článok o hoteli LABRANDA Bahia de Lobos. Oba tieto hotely sú children friendly, čo je aj ich najväčšou devízou. A na tú hotelová sieť vsádza. Hotel LABRANDA Golden Beach v Costa Calma ponúkne deťom ich vlastný bazén, ihrisko, mini klub 6 dní v týždni a diskotéku. Deti budú mať teda o zábavu postarané. Keďže sa ale hotel pýši aj orientáciou na páry, tie by sa mohli báť nedostatku súkromia. Vôbec sa ale nemusia, bude im dopriate.

Highlity hotela

Vykecávanie o hoteli LABRANDA Golden Beach by som mohol ukončiť takto: komfortný hotel s all inclusive za priaznivú cenu. To si ale nezaslúži! V prvom rade, hotel má fantastickú polohu. Je blízko pláže dlhej niekoľko kilometrov, do centra mesta Costa Calma to tiež nieje ďaleko a k takej tej typickej nákupnej zóne to budeš mať iba 2 minútky pešo. Hotel by sa mohol chváliť fantastickým hodnotením dovolenkárov, ktorí ho už navštívili. A to najlákavejšie, čo ponúka hotel LABRANDA Golden Beach, je výhľad priamo na oceán. To by bola dovolenka, však?

LABRANDA Golden Beach - bazén

Rada malého Princa

Dovolenka na Fuerteventure ťa nemusí vyjsť draho. Nemecká cestovná kancelária FTI Tourtistik láka fantastickými cenami. V jej ponuke nájdeš aj hotel LABRANDA Golden Beach. Neváhaj a rezervuj si dovolenku už dnes!