ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

LABRANDA Bahia de Lobos - rodinná dovolenka ako víno!

LABRANDA Bahia de Lobos - rodinná dovolenka ako víno!

Hotel, ktorý odporúča každý

Každý rok počúvaš ako sa niekto vybral na Kanáre? Prišiel čas skúsiť to tiež. Uži si rodinnú dovolenku na Kanárskych ostrovoch vo vychytenom hoteli.

Hodnotenia hotela je neuveriteľné

Iba veľmi ťažko budeš hľadať hotel so 100 % hodnotením. Ak ho aj nájdeš, pravdepodobne mu také skvelé hodnotenie nevydrží dlho. Existujú ale hotely, ktoré sa k maximu približujú. Medzi ne patrí aj LABRANDA Bahia de Lobos na ostrove Fuerteventura. Pritom tak vynikajúce hodnotenie neudelilo hotelu len zopár ľudí, ale hneď viac, než 300! Tomu sa vraví záruka kvality, a tou je aj fakt, že tento špičkový hotel patrí známej hotelovej sieti LABRANDA. A to znamená nadpriemerné služby za fantastické ceny.

Tak schválne, skús nájsť hotel na Fuerteventure s podobnými parametrami. Tým myslím takmer 100 % hodnotenie dovolenkárov, štvorhviezdu, all inclusive a cenu. Alebo, ani to neskúšaj, budeš strácať čas. A prečo si hotel vyslúžil také chválospevy? Snáď aj preto, že vyzerá ako zo sna o brutálne exotickej dovolenke za nekresťanské peniaze. A ty už teraz vieš, že to tak nie je. Že si luxusnú dovolenku na Fuerteventure budeš môcť dopriať aj ty a pritom sa cítiť, ako v tom sne. A za čo ešte také hodnotenie?

LABRANDA Bahia de Lobos - bazén

Cestou na pláž ti vytrávi

Dobre, hotel sa síce nenachádza priamo na pláži, no jeho poloha je i tak výnimočná. Veď je to práve poloha, ktorá preň získava extrémne vysoké hodnotenia. Ale prečo? Poviem ti to takto. Si takmer v centre mesta Corralejo. Do nákupnej zóny to máš na skok. Doslova! K epicentru zábavy taktiež. A čo to znamená? Bary, reštaurácie a množstvo ďalších vychytávok, ktoré musíš vyskúšať. Veď preboha, hádam len nechceš celý čas ostať na hotelovom all inclusive?! Ale dobre, keby aj, pláž je od hotela LABRANDA Bahia de Lobos vzdialená približne 800 m. Málo či veľa? Ako pre koho. Výhodou je, že kým prídeš na pláž, vytrávi ti. Aspoň sa nebudeš musieť báť nepríjemných vedľajších účinkov jedla v mori.

LABRANDA Bahia de Lobos - Corralejo pláž

Uži si luxusné ubytovanie

Z ubytovania v hoteli LABRANDA Bahia de Lobos sa ti hlava zatočí. Hotelová sieť ho zaradila do kategórie Select. Nemusíš sa teda báť stariny. Hotel prešiel totálnou renováciou. A to v roku 2014. Môžem ťa ubezpečiť, že nezostal kameň na kameni. To sa, mimochodom, podpísalo na jeho fantastickom hodnotení a obľube u dovolenkárov. Dovolenku na Fuertevuntere si treba poriadne užiť, a toho sa drží aj hotel. Na výber budeš mať Double Room Deluxe (ideálna izba na romantické noci vo dvojici). V prípade viac dvojíc či rodiny ťa čaká Suita (4 dospelí + 2 deti alebo 5 dospelých + 1 dieťa). A o vybavení sa hádam ani nemusíme baviť. Veď budeš na Kanárskych ostrovoch vo štvorhviezdičkovom hoteli!

LABRANDA Bahia de Lobos - ubytovanie

All inclusive ako pre Španielskeho kráľa

To, že hotel LABRANDA Bahia de Lobos je v kategórii Select má aj ďalšie výhody. Napríklad mňamózne all inclusive. Pod tým si každý predstaví niečo iné, ale aby nedochádzalo k hádkam, čo all inclusive zahŕňa, a čo nie, vysvetlím ti to polopatisticky. Ráno vstaneš, dáš si kráľovské bufetové raňajky, po ceste na pláž vytráviš. Na poludnie prídeš späť, naješ sa kráľovský, vytráviš. Poobede od 16.00 do 17.00 sa zastav na kávičku a koláčik. Áno, aj to je v cene. No a večera, čo s večerou? Vraví sa, že ju máš nechať nepriateľovi. Somarina! Počas dovolenky na Fuerteventure v hoteli LABRANDA Bahia de Lobos to ani neskúšaj. Ozaj, ešte tu máme alko a nealko. To máš k dispozícií od 10.00 do 23.00. Nazdravie!

LABRANDA Bahia de Lobos - reštaurácia

Children friendly a romantika friendly

Uvažuješ o rodinnej dovolenke na Fuerteventure? Potom ťa poteší, že hotel LABRANDA Bahia de Lobos je children friendly. O tom vypovedá aj fantastické hodnotenie. Deti si nájdu vlastný bazén, ihrisko či miniklub. V ňom sa im budú doobeda i poobede venovať vtipní animátori. O program bude postarané. Hotel je ale všestranný, a tak si na svoje neprídu len rodiny s deťmi. Prezentuje sa tým, že je ideálny aj pre páry. Nuž, nedá sa nesúhlasiť. Nedostatku súkromia, ak chceš vziať polovičku do luxusu, sa nemusíš báť. Ani omylom. Veď k dispozícií máš skvelý hotelový bar. Dokonca dva. Jeden je pritom súčasťou bazénu. Môžeš si tu užiť aj saunu alebo masáže. A nakoniec, ubytujú ťa v Double Room Deluxe!

Highlity hotela

Ešte uvažuješ, prečo stráviť dovolenku na Fuerteventure v hoteli LABRANDA Bahia de Lobos? Zhrniem ti highlity hotela, aby som ti uľahčil rozhodovanie. V prvom rade, je to LABRANDA! Hotelová sieť ho radí do kategórie Select. To zahŕňa nedávnu renovácia a absolútne moderný kukuč hotela. Taktiež all inclusive ako pre Španielskeho kráľa, priateľský personál a, takpovediac, nezabudnuteľnú dovolenku. Okrem toho, hotel získal významné ocenenie HolidayCheck Award 2016. Ocenenie má aj odo mňa za svoje hodnotenie, ktoré sa len veľmi ťažko udržiava. To vypovedá o nezlomnej kvalite hotela! Je children friendly, no zároveň pre páry a poloha je fantastická. Tak šup šup, kým sú voľné izby!

Rada malého Princa

Dovolenka na Fuerteventure ťa nemusí vyjsť draho. Nemecká cestovná kancelária FTI Tourtistik láka fantastickými cenami. V jej ponuke nájdeš aj hotel LABRANDA Bahia de Lobos. Neváhaj a rezervuj si dovolenku už dnes!