ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

LABRANDA El Dorado - na plážovej promenáde Puerto del Carmen

LABRANDA El Dorado - na plážovej promenáde Puerto del Carmen

Hotel, ktorý má šarm!

Romantická dovolenka na Lanzarote? Dopraj si ju vďaka LABRANDE. Tento hotel ti ponúkne toho toľko, vďaka čomu sa sem budeš chcieť vrátiť. Čítaj!

Poloha hotela na pohľadanie

Ako to už býva pri hoteloch siete LABRANDA zvykom, dôraz sa kladie na polohu. Inak to nie je ani v tomto prípade. Mimochodom, hotel LABRANDA El Dorado získava fantastické hodnotenia a hádaj najmä vďaka čomu! No nemôžeš sa čudovať, poloha je naozaj unikátna. Premeň si to na drobné. Nachádza sa priamo na plážovej promenáde Puerto del Carmen! Na pláž zo sna o Kanároch to máš ani nie 150 m, a ak schytáš dobrý apartmán, vďaka umiestneniu hotela na miernom kopci, budeš mať výhľad na more.

Nie, ešte som neskončil. Opakujem, poloha hotela je exkluzívna, a teda to, čom som ti už predostrel, ani zďaleka nie je všetko. Do centra mesta Puerto del Carmen to máš rovnako, ako na pláž. Čiže asi 150 m. To je čo by kameň dohodil a snáď ešte menej. K „zábavnému priemyslu“ to budeš mať asi 15 minút pešo, rovnako i do nákupnej zóny. A čo je najlepšie, známy prístav mesta Puerto del Carmen budeš mať od hotela tiež iba 15 minút pešo. A teraz ruku na srdce - tešíš sa už na tie romantické prechádzky pri západe slnka?

LABRANDA El Dorado - poloha

Pravá kanárska pláž

Ak sa hotel nachádza na pláži, sieť LABRANDA ho radí do špecifickej kategórie Superbeach. Hotel LABRANDA El Dorado do nej však nepatrí. No myslím si, že by pokojne mohol. Aj keď sa nenachádza na pláži, na pláž je to iba 150 m. A to ti zaberie asi tak jednu či dve minútky chôdze. Dovolenka na Lanzarote je ale hlavne o pláži. Musím ti ju teda opísať. Nádherná, kilometer dlhá pláž so zlatistým pieskom. Široká s množstvom miesta, s výhľadom na palmy a príjemným oceánskym vánkom. Ozaj, vlny nesmú chýbať!

LABRANDA El Dorado - Lanzarote pláž

Romantické ubytovanie

Výhodou hotela je apartmánové ubytovanie. Pýtaš sa prečo? Množstvo priestoru a taký ten homefeeling. Každý apartmán má terasu, alebo terasoidný balkón. Výhľad budeš mať na more či do vkusne upravených, luxusných záhrad hotela LABRANDA El Dorado. Povedz, romantika ako vyšitá, všakže? Samozrejmosťou je vybavenie, na aké si len spomenieš. A aj keď je hotel „iba“ trojhviezda, môžem ťa ubezpečiť, že budeš mať dojem minimálne štvorhviezdy. A poloha by mu mohla dať pokojne aj ďalšiu hviezdičku navyše.

LABRANDA El Dorado - ubytovanie

Španielsky šarm hotela

Hotelová sieť LABRANDA nezaradila tento hotel do kategórie Superbeach, hoci mohla. LABRANDA El Dorado si však uchmatol inú kategóriu - Charme. Čo to znamená? Vysvetlím, rob si poznámky. Znie naozaj vznešene, a nie len to! Skrýva sa za tým moderný, luxusný štýl hotela s ubytovaním v apartmánoch s dôrazom na súkromie. A strava? All inclusive nečakaj. Nanajvýš polpenziu v À la carte reštaurácii. Musíš si uvedomiť jedno, hotely v kategórii Charme sú pre tých, ktorí si chcú dovolenka naplánovať od základu sami podľa seba!

LABRANDA El Dorado - záhrada

Children friendly?

Ale áno. Rodinná dovolenka na Lanzarote môže byť aj v hoteli LABRANDA El Dorado. Pre deti má napríklad vlastný detský bazén a taktiež ihrisko. No nie je to predsa len trochu málo? Chcelo by to aj detský mini klub, animátorov a pestré programy. Napriek tomu, že tento hotel navštevuje pomerne veľa rodín, na rodinnú dovolenku v tom pravom slova zmysle sa treba vybrať inam. Napríklad do hotela LABRANDA Bahia de Lobos na ostrove Fuerteventura. A tomuto hotelu zanechať romantickú tvár kategórie Charme!

LABRANDA El Dorado - bazén

Highlity hotela

Dovolenka v hoteli LABRANDA El Dorado ti ponúkne toho toľko, že sa z toho nespamätáš. V prvom rade excelentnú polohu, vďaka ktorej stačí vyjsť pred hotel a si všade - na pláži, v centre či na promenáde. Romantické ubytovanie v krásnych, moderných apartmánoch. Luxusne upravený look hotela, či už vo vnútri, alebo vonku. No a zaradenie do kategórie Charme hovorí samo za seba. Obľúbia si ho najmä tí, ktorí si dovolenku radi naplánujú sami podľa seba od príchodu, až po odchod. A nakoniec, hotel má hodnotenie eňo ňuňo.

Rada malého Princa

Dovolenka na Lanzarote ťa nemusí vyjsť draho. Nemecká cestovná kancelária FTI Tourtistik láka fantastickými cenami. V jej ponuke nájdeš aj hotel LABRANDA El Dorado. Neváhaj a rezervuj si dovolenku už dnes!