Zatancujte si do rána na Ibize!

Zatancujte si do rána na Ibize!

Užite si párty snov!

Po dlhom pandemickom období je Ibiza pripravená ponúknuť Vám nezabudnuteľné zážitky a prebdené noci plné hudby, drinkov a tanca. Prečítajte si o najlepších kluboch sveta práve na Ibize!

Bláznivý párty ostrov. Takto môžeme opísať španielsky ostrov Ibiza. Maličký ostrov, ktorý autom prejdete skrz na skrz za necelú hodinku nie je s tých najlacnejších. Ale ak hľadáte skutočnú párty, na ktorú do smrti nezabudnete, ste tu správne. Po dlhom pandemickom období je Ibiza pripravená ponúknuť Vám nezabudnuteľné zážitky a prebdené noci plné hudby, drinkov a tanca.

Nočný klub Privilege – najväčší nočný klub na svete! Tak takéto označenie má nočný klub Privilege na Ibize, ktorý je dokonca zapísaný aj v Guinessovej knihe rekordov. S úctihodnou kapacitou viac ako 10-tisíc ľudí a výškou tanečnej sály 25 metrov sa ani netreba diviť, že si vyslúžil prívlastok najväčší nočný klub. Nezaostáva však ani vekom, keďže je aj jedným z najstarších klubov na ostrove. V strede rozľahlého tanečného parketu sa nachádza bazén a nad ním DJ pult, odkiaľ každý večer hrá hudba v sprievode svetelnej šou či artistických a erotických vystúpení. K dispozícii je tu aj priestranná záhrada s úchvatným výhľadom na ostrov Ibiza. Takže ak už sa na Ibizu vyberiete, jednoznačne si nezabudnite užiť aspoň jednu noc v tomto jedinečnom nočnom klube a pretancovať ho až do rána! 



Nočný klub Pacha – jedným z najnezabudnuteľnejších zážitkov zažijete v nočnom klube Pacha. Nájdete v ňom 5 rôznych sál a v každej z nich hrá iná hudba ako funky, house music, španielska hudba či dokonca slávny DJ David Guetta, ktorého tu nájdete každý štvrtok. Ak na Ibizu cestujete za najbláznivejšími zážitkami, tento klub bude pre Vás to pravé orechové. Svetelná šou, hlasná hudba, množstvo tancujúcich ľudí, miešané drinky od výmyslu sveta a hlavne zábava. Dajte si však pozor na dress code! Mnoho týchto klubov dbá na správny outfit hneď pri vstupe, preto radšej vynechajte plážovú obuv, šortky dokonca Vás sem nepustia ani v športových veciach ako sú tenisky, mikiny či šiltovky. 



Nočný klub Es Paradis – najkrajším nočným klubom na tomto španielskom párty ostrove je nepochybne Es Paradis, nachádzajúci sa v meste San Antonio. Preslávil sa vďaka svojim Fiesta de Aqua, kedy tancujete na parkete a zrazu si uvedomíte, že tancujete do pol pása v bazéne. Tieto vodné párty sa konajú dva krát týždenne v utorok a v piatok a vyhľadávajú ich ľudia z celého sveta. Nočný klub Es Paradis sa môže pochváliť desiatimi barmi, tromi rozľahlými tanečnými parketmi a štyrmi VIP zónami. Upozorňujeme však, že ceny v nočných kluboch na Ibize nie sú najnižšie, preto si pripravte dostatok financii na vstupy, ktoré sú vo výške od 20 EUR – 100 EUR, podľa DJ-a a druhu párty, ktorá sa práve chystá. Občerstvenie a pitný  sú tiež drahšie, ako by ste možno čakali, no pre tú pretancovanú noc plnú zážitkov, sa oplatí dať každé jedno euro.



Pláž Bora Bora – ak Vám nestačí užiť si párty po celú v noc v spomínaných nočných kluboch, odporúčame navštíviť pláž Bora Bora. Pláž, kde sa stretáva mnoho tancuchtivých ľudí, najlepších DJ-ov, najchutnejších drinkov, a to všetko na rozpálenom piesku a počas celého dňa . Nechajte sa zlákať aj na 3-hodinovú plavbu párty loďou s vlastným DJ-om a neobmedzenými drinkami, ktorá Vás výjde na 80 EUR. Najlepšie na celej Ibize je, že každý večer sa môžete zúčastniť inej párty a nemusíte sa medzi sebou dohadovať, kto bude šoférovať, pretože po celom ostrove Ibiza jazdia discobusy a taktiež mnoho taxíkov, ktorí sú pripravení odviezť Vás, kam si len prajete. Tak už neváhajte, kupujte letenky a vyrazte pretancovať celú noc na Ibize! 

Aktuálne podmienky cestovania — Pre vstup do krajiny je potrebné preukázať sa negatívnym PCR testom, nie starším ako 72 hodín. Taktiež je povinné vyplnenie sanitárneho formulára, po ktorom dostanete QR kód, s ktorým sa budete následne preukazovať. Pred cestou do Španielska odporúčame sledovať stránku www.mzv.sk, kde by v najbližších dňoch mali byť aktualizované podmienky pre očkovaných turistov a cestujúcich, ktorí ochorenie COVID-19 prekonali.