Aktuálne: Keňa - vstup do krajiny

Aktuálne: Keňa - vstup do krajiny

Keňa zaviedla jednoduchší spôsob pre získanie víz.

Keňa je vyhľadávanou turistickou destináciou pre svoje bohaté prírodné krásy, tajomnú džungľu, či adrenalínové safari. Zistite, ako jednoducho a rýchlo môžete získať víza do krajiny.

Dobrodružstvo na safari, krásne pláže a hlavne teplo a slnečno. 

Užite si dobrodružstvo s voľne žijúcimi šelmami na safari, dokonalý oddych na tichých bielych plážach alebo objavujte neprebádané prírodné krásy. Vycestujte za exotikou už teraz. Prečítajte si za akých podmienok vybaviť víza do Kene rýchlo a jednoducho .

 

Keňa od 01.01.2021 zavádza elektronické víza pre všetkých cestujúcich. Všetci cestujúci, ktorí nie sú oslobodení od vízovej povinnosti si musia požiadať o E-víza pred nástupom na let do krajiny a uschovať si vytlačenú kópiu elektronických víz pri príchode do krajiny. 

 

O E-víza môžete požiadať na stránke http://evisa.go.ke/evisa.html tromi jednoduchými krokmi: 

 

Vytvorenie registrácie 

Jednoduchá registrácia na stránke http://evisa.go.ke/evisa.html je prvým krokom k úspešnému vydaniu E-víz. 

 

Podať žiadosť a zaplatiť

Po vytvorení registrácie vyplníte údaje na žiadosti a bezpečne zaplatíte kartou Visa alebo MasterCard. 

 

Stiahnutie PDF súboru

Ihneď po zaplatení sa Vám do schránky Vášho účtu vygenerujú E-víza, ktoré je potreba stiahnuť, vytlačiť a pri cestovaní do Keni mať pri sebe. 

 

Pre viac informácií prosím navštívte stránku http://evisa.go.ke/evisa-types.html, kde nájdete všetky odpovede na Vaše otázky.  Už stačí len zbaliť veci a vyraziť.

Veľa šťastia!