Aktuálne: Austrian Airlines opäť v prevádzke!

Aktuálne: Austrian Airlines opäť v prevádzke!

Máme pre Vás dobré správy!

Po dlhých mesiacoch je Austrian Airlines opäť v plnej sile. Využite výhodné ceny leteniek a cestujte bezpečne.

Už od marca bola prevádzka Austrian Airlines pre pandémiu koronavírusu pozastavená. V súčasnosti sú lety spoločnosťou Austrian Airlines v plnej prevádzke a čakajú na svojich cestujúcich na letisku Schwechat vo Viedni. Pre stále hroziace opatrenia Vám Austrian Airlines ponúka výhodné balíky poistenia, ktoré Vám zabezpečia pohodlnú a bezpečnú cestu. 


Na výber sú balíky ,,Travel Care” a ,,Travel Care Plus”, ktoré si pri rezervácii letenky môžete zvoliť ako doplnkové služby. V poistení Vás pritom v týchto časoch poteší karanténny príspevok, náklady na zdravotnú starostlivosť v zahraničí alebo skrátenie pobytu. 
Letecká spoločnosť Austrian Airlines dbá na bezpečnosť svojich cestujúcich, preto je nosenie rúška na letisku aj na palube lietadla povinné. Na letiskách prosíme o dodržiavanie odstupu 1,5 metra a v spoločenských priestoroch dodržiavať sedenie na každom druhom sedadle, príp. podľa pokynov personálu. K dispozícii sú taktiež dávkovače na dezinfekciu pri každom vchode a východe. Všetky povrchy, ktorých sa cestujúci najviac dotýkajú, sú pravidelne dezinfikované. Pri platbách v letiskových obchodoch a reštauráciách Vás prosíme o bezkontaktnú platbu. 

 

Vyberte si z výhodnej ponuky leteniek: 

Amsterdam už od 99 EUR 
Stockholm už od 109 EUR 
Venice  už od 119 EUR
Zurich už od 119 EUR