2 noci v Dubaji s raňajkami zadarmo

2 noci v Dubaji s raňajkami zadarmo

Využite jedinečnú akciu a užite si 2 noci v luxusnom hoteli navyše.

Dubaj sa už nevie dočkať turistov, preto Vám ponúkame 2 noci v Dubaji k letenke zadarmo.

Dubaj je dokonalým kompromisom medzi dobrodružstvom a relaxáciou a rád by opäť privítal všetkých dovolenkujúcich. Dubaj je tiež jedným z prvých miest, ktoré získalo od organizácie World Travel & Tourism Council certifikát ,,Bezpečné cestovanie”, pokiaľ ide o bezpečnostné a hygienické opatrenia.

Preto Vám ponúkame dve noci v hoteli s raňajkami a 10kg batožiny navyše k letenke zadarmo.

Teraz je ideálny čas na rezerváciu letenky do slnečného Dubaja, pretože v hoteli JW Marriott Marquis 5* ponúkame 1 noc zdarma pri cestovaní v ekonomickej triede a 2 noci zdarma v businness/1 triede zdarma a navyše 10kg batožiny k letenke zadarmo. Bezplatný pobyt sa rezervuje vždy v deň príchodu rezervácie letu. V prípade letenky do business triedy alebo 1. triedy bude bezplatný pobyt vždy na dva po sebe nasledujúce noci odo dňa príchodu. Táto ponuka platí pre spiatočné letenky s konečným cieľom Dubaj (nie pre tranzit alebo medzipristátie).

Ponuka platí od 06.12.2020 do 28.02.2020, s výnimkou od 27.12.2020 do 02.01.2020.

Ak chcete využiť bezplatný pobyt v hoteli, pošlite e-mail na adresu EmiratesOffer@emirates.com s potvrdeným číslom rezervácie, menami všetkých cestujúcich, telefónnym číslom a e-mailovou adresou. Následne Vám zašleme potvrdenie o rezervácii hotela.

Okrem vyššie spomínanej ponuky by sme Vás radi informovali aj o najnovšom dubajskom špeciály v ekonomickej triede. Dnes môžete cestovať do Dubaja s letenkou typu All In už od 499 EUR v termíne do 31.03.2021. V cene All In letenky máte zahrnuté aj 20kg batožiny naviac zadarmo. Táto ponuka platí do 16.12.2020 a letenku All In a 1-2 noci v hoteli JW Marriott Maquis 5* môžete kombinovať.

COVID 19 - Rozšírenie výnimky

Aby sme Vám mohli ponúknuť ešte flexibilnejšie riešenia pre nové aj existujúce rezervácie, výnimka COVID 19 je teraz použiteľná pre všetky rezervácie s minimálne jedným letovým segmentom do 30.júna 2021 s použitím kódu „ROGW006 DUE COVID-19“.

Letenky zakúpené do 30.09.2020 sa v prípade zmeny alebo zrušenia letu bezplatne presunú na vhodný náhradný termín za rovnakých podmienok a rovnakej triedy ako bola pôvodná letenka. Letenky zakúpené od 01.10.2020 sa v prípade zmeny alebo zrušenia letu bezplatne presunú na vhodný náhradný termín za rovnakých alebo lepších podmienok a za rovnakej alebo vyššej triedy ako bola pôvodná letenka.

Podmienky odletu z letiska Viedeň do Dubaja platné od 02.12.2020:

  • všetci cestujúci nad 12 rokov sú povinný preukázať sa negatívnym PCR testom na COVID 19 pri prílete do Dubaja, nie starším ako 96 hodín;
  • cestujúci, ktorí sa vracajú z Dubaja na Slovensko musia na letisku Viedeň preukázať cieľ cesty (lístok na autobus, vlak…) a po príchode je nutná karanténa alebo negatívny PCR test COVID 19.