Zabookujte si dovolenku už teraz a bez storno poplatkov

Zabookujte si dovolenku už teraz a bez storno poplatkov

Nezmeškajte špeciálnu akciu.

Teraz si môžete kúpiť letnú dovolenku v obľúbenom Chorvátsku či v Taliansku bez poplatkov v prípade storna až do 7 dní pred nástupom.

Tento rok sa neoplatí z výberom a bookovaním letnej dovolenky otáľať. Ako sme už avizovali, najobľúbenejšie destinácie pôjdu tento rok naozaj na dračku. Platí to aj o Chorvátsku a Taliansku, kam mnohí Slováci radi chodia na dovolenku každoročne autom.

Nemáte potuchy, či vám do termínu letnej dovolenky náhodou niečo nevlezie? Nemajte obavy. Ak si zarezervujete dovolenku už teraz a náhodou ju budete musieť nakoniec zrušiť, vďaka našej špeciálnej akcii nebudete musieť platiť žiadne storno poplatky až do 7 dní pred nástupom. Akcia platná od tohto týždňa umožňuje bezplatné storno dovolenky v Chorvátsku s termínom nástupu od 01. 05. 2016 do 7 dní pred nástupom vo všetkých hoteloch a apartmánoch touroperátora FTI, ponuku si môžete prezrieť na http://www.malyprinc.sk/katalogy/chorvatsko-a-juhovychodna-europa.

V Taliansku zasa bezplatné storno platí do 1. apríla 2016 vo všetkých hoteloch a apartmánoch touroperátora FTI, ich ponuku nájdete tu: http://www.malyprinc.sk/katalogy/taliansko.

Bezplatné znamená naozaj bezplatné. V prípade storna vám budeme účtovať len spracovateľský poplatok 25 € za osobu v prípade ubytovania v hoteli a 25 € za apartmán.

Špeciálne storno podmienky pre dovolenky v Chorvátsku a Taliansku vlastnou dopravou sme pre vás vytvorili kvôli tomu, aby ste mali ľahšie rozhodovanie pri výbere dovolenky do Stredomoria. Zaznamenali sme, že už vlani narastal záujem o tento typ dovolenky. A keďže tento rok panuje vplyvom politickej situácie v Európe a na Blízkom východe pri výbere letoviska určitá neistota, je vhodné, aby si dovolenkári zarezervovali dovolenku čo najskôr. Pokojne sa totiž môže stať, že v apríli bude väčšina hotelov a apartmánov v Chorvátsku a Taliansku vypredaná.