English booking Thai booking

Prečo sa oplatí lietať s EVA Air v Elite Class

3. júl 2017

Pohodlie biznis triedy za cenu ekonomickej!

Prečo sa oplatí lietať s EVA Air v Elite Class

Ocenenia triedy Elite Class

Keď sú služby kvalitné, odzrkadlí sa to na referenciách. No a referencie sa zasa odzrkadlia na hodnoteniach a oceneniach. Toto je pravidlo, ktoré zrejme nedokáže vyvrátiť nik. A prečo o tom vôbec hovoríme? Z jednoduchého dôvodu! Pretože trieda Elite Class zbiera ocenenia jedna radosť. Známy portál ArlineRatings zaradil v roku 2017 triedu Elite Class medzi 10 najlepších na celom svete. Tomu sa hovorí úspech! Okrem toho, táto trieda si už vyslúžila aj 1. a 2. miesto v kategórii najlepšia Premium Economy Class hodnotenia SKYTRAX. Mimochodom, bola to práve EVA Air, ktorá, ako vôbec prvá letecká spoločnosť na svete, vytvorila a uviedla Premium Economy Class (Elite Class), a to už v roku 1992. V triede s toľkými oceneniami je let absolútnym zážitkom!

EVA Air - Elite Class - Premium Economy Class

Cítite sa ako v biznis triede

Let v triede Elite Class si môžete vychutnať na palube lietadiel Boeing 777-300ER. Z letu budete mať výnimočný pocit. Ako keby ste cestovali v biznis triede. Ako je to možné? Trieda Elite Class bola navrhnutá tak, aby ulahodila cestujúcim za voľným časom, ako aj tým, ktorí cestujú za obchodom. Kabína je zostavená štýlovo a v elegantných farbách. Počas letu si budete môcť dopriať zaslúžený oddych, a to vďaka efektívnym, moderným a komfortným sedadlám. Väčšie rozstupy sedadiel zabezpečia odpočinok aj vašim nohám. Nemôže sa stať, že sa budú dotýkať sedadla pred vami. Navyše, sedadlá sú ergonomické a kabína tejto tejto triedy je vybavená systémom svietenia Mood Light. Vďaka tomu si tiež budete môcť vychutnať pohodlný spánok.

EVA Air - Elite Class - pohodlie biznis triedy

Nenudíte sa počas letu

Stáva sa vám, že sa počas dlhých letov nudíte? S EVA Air sa vám to už nestane. V triede Elite Class už vôbec nie. Táto trieda je vybavená špičkovým zábavným systémom. K dispozícií je 11 palcová dotyková LCD obrazovka s prístupom do Star Gallery - knižnice, v ktorej nájdete množstvo hudby, filmov či televíznych show. A tiež videohry. To všetko len pár pohybmi jediného prsta! O dokonalý zážitok sa postarajú kvalitné slúchadlá vybavené systémom potláčania okolitého hluku. Vďaka Global Communication Suite budete môcť využívať EVA Wi-Fi a roamingové SMS služby, ktoré vás udržia v spojení aj vo výške 30 000 stôp. Bezcolné nákupy na palube? Žiaden problém! Mimochodom, v sedadlách tiež nájdete porty USB a 110 V zásuvky na notebooky.

EVA Air - Elite Class - zábavný systém - Star Gallery

Cítite sa vždy čerstvo a sviežo

Ako by povedal klasik, detaily tvoria dokonalosť. O tom vie aj letecká spoločnosť EVA Air. Práve preto na detaily dbá a vďaka tomu sa budete vždy cítiť čerstvo a sviežo! Áno, aj počas letu, a áno, obzvlášť v triede Elite Class. Každý pasažier tejto triedy dostane malé vybavenie, jednodňovú súpravu. Tá zahŕňa krém na pleť a balzam na pery, aby vám pery a pleť počas letu nevysychali. V súprave nájdete i zubnú kefku a pastu, vďaka ktorým počas letu dodržíte aj ústnu hygienu. Samozrejmosťou je malý ručník a hrebeň. Aby bol váš spánok v triede Elite Class ešte príjemnejší, súprava obsahuje aj masku na spanie a štuple do uší. Všetko pekne zabalené v malej, milej toaletnej taštičke. A zabudnúť nemožno ani na vankúš, ktorý vás bude čakať na sedadle.

EVA Air - Elite Class - jednodňová súprava

Vychutnáte si skvelé jedlo

Skvelé jedlo si môžete kedykoľvek vychutnať v prestížnej reštaurácii. Ale napadlo by vám vychutnať si ho vo výške 30 000 stôp? Možno áno, možno nie. S aerolíniami EVA Air si gurmánsky zážitok budete môcť dopriať priamo na palube lietadla. Jedlo servírované v triede Elite Class je vždy čerstvé a pripravované s dôrazom na zdravý životný štýl. Gastronomický sviatok prežijete vďaka výnimočnej chuti každého jedla, ktoré je pripravované s láskou a z tých najlepších ingrediencií. Mimochodom, budete si ho môcť vychutnať z porcelánových súprav Elite Class, ktoré zážitok umocnia. Jedlá sú podávané s červeným alebo bielym vínom, podľa vašej chuti. Smäd môžete uhasiť nealkoholickými nápojmi a pre pôžitkárov sú pripravené prestížne pivá.

EVA Air - Elite Class - strava na palube

Poteší vás priaznivá cena

Komfort, pohodlie, vybavenie, zábava či strava. To všetko je nepochybne nadštandardné. Je však pochopiteľné, že posledné slovo má cena. Možno si poviete, že let v Elite Class si nebudete môcť dovoliť. Nie je to pravda. Niečo málo sme už totiž naznačili na samom začiatku. Tým niečím je heslo: „pohodlie biznis triedy, za cenu ekonomickej“. Trieda Elite Class totiž nie je určená len tým, ktorí cestujú za obchodom, ale aj voľnočasovým cestujúcim, ktorí si chcú dopriať vyšší štandard. Pri porovnaní cien, či už v rámci EVA Air, ale aj s ostatnými leteckými spoločnosťami, zistíte, že spomínané heslo platí. Oproti ekonomickým triedam si nepriplatíte alebo si priplatíte iba minimálne. Pritom to, čo dostanete v Elite Class je s ekonomickou triedou neporovnateľné!

EVA Air - Elite Class - cena

Rada EVA Air

Ak sa chystáte do juhovýchodnej Ázie či Austrálie, leťte s EVA Air. Taiwanská letecká spoločnosť ponúka letenky do týchto destinácií za fantastické ceny! Výhodou je tiež priamy let z Viedne do Bangkoku a Taipei-u bez prestupovania. Vyberte si triedu Elite Class. Len v nej dostanete pohodlie biznis triedy za cenu ekonomickej. Na letenke pritom môžete teraz ušetriť vďaka EVA Air Joker ešte viac.