English booking Thai booking

Koh Samui - miesto, kde exotika sála už na letisku

11. február 2017

Keď sa prílet stane zážitkom

Koh Samui - miesto, kde exotika sála už na letisku

Pravá exotická dovolenka v Thajsku

Koh Samui je exotickou klasikou. Znova a znova ale dokáže svojim dovolenkárom pripraviť prekvapenie. V pozitívnom zmysle slova, samozrejme. Vraví sa, že ostrov úsmevov, ako sa mnohými nazýva, nepozná slovo passé. Ani ho nikdy poznať nebude. Región, ktorý je stelesnením exotiky, bol známy už dávno. Napriek tomu, svoje čaro ostrov nestratil. Vždy sa dokázal preorientovať na nové trendy exotických dovoleniek. To je dôvod, prečo Koh Samui bol, je a vždy bude top. Ak by mal ostrov dostať vhodné prirovnanie, potom niet lepšieho, než dokonalá hollywoodska hviezda. Vždy krásna a nikdy nestarnúca. Na Koh Samui môžeš očakávať maximálnu spokojnosť so všetkým, čo tento thajský raj ponúka. Koniec-koncov, už o chvíľu zistíš, prečo si vyslúžil toľké chválospevy.

Budhova záhrada

Unikátne letisko Samui Airport

Keď sa rozhodneš počas dovolenky v Thajsku ostrov navštíviť, akokoľvek môže byť cesta loďou krásna, nezabúdaj, že to nie je jediná možnosť, ako sa sem dostať. Nepochybne, je to veľký zážitok. Avšak v tomto prípade ho prekoná medzinárodné letisko Samui Airport. Tí, ktorí sa rozhodnú tráviť dovolenku na Koh Samui už od začiatku, letisko určite neminú. Garantujem ti, že krajšie si ešte nevidel. Áno, súhlasím s tým, že mnohé exotické destinácie majú obrovské moderné letiská, na ktorých nájdeš všetko a svojim výzorom predčia ostatné. Ale. Letisko na Koh Samui je neprekonateľným unikátom. Fúziou všetkého moderného a prírody. Vďaka tomu sa všemožné príletové patálie zmenia na úchvatný, pozitívny zážitok. Na neopomenuteľnú turistickú atrakciu v tom najlepšom svetle.

Samui Airport

4 najkrajšie pláže na Koh Samui

Pláže na ostrove úsmevov snáď netreba zvlášť opisovať. Každému musí byť jasné, že biely piesok, vysoké palmy a tyrkysovo-modrá voda bude samozrejmosťou. Ale pozor! Nieže niekomu napadne hovoriť o gýčovej exotike. Thajsko nie je Karibik a má v sebe niečo jedinečné už na prvý pohľad. Pod slovom exotika si však na ostrove Koh Samui nemožno predstaviť iba pláže. Práve naopak. Ale keď už som to načal, vynechať sa nevypláca pláž Chaweng, Lamai, Maenam či Bophut. Všetky z nich sú všeobecne pokladané za tie najkrajšie. Stačí jediný pohľad, a akýkoľvek komentár stráca zmysel. No nie je tak? Slovo exotika tu má ale oveľa širší záber. Naberá úplne nový význam.

Lamai Beach

Národný park Angthong

Keď sa povie „národný park“, našinci si zväčša predstavia tie klasické, tatranské, európske. Určite by ale nikomu nenapadla asociácia dokonalej exotiky s množstvom drobných ostrovov. A teraz sa ti ponímanie národných parkov určite prevráti úplne naruby. Vravel som, že Koh Samui dokáže vždy prekvapiť. Tak nebuď prekvapený. Radšej sa začni tešiť na plavbu Národným parkom Angthong. Aby toho nebolo málo, navštíviť budeš môcť i množstvo chrámov či známu zlatú sochu smejúceho sa Budhu. Budeš sa môcť potápať zo žralokmi alebo si iba tak vychutnávať relax a ničnerobenie na spomínaných plážach. Ak vystihneš ten správny čas, užiješ si aj poriadne vzrušujúce párty. Veď čo by to bolo za dovolenku v Thajsku, nebyť toho všetkého?

Angthong

Rada EVA Air

Letenka na Koh Samui ťa nemusí vyjsť draho. Letecká spoločnosť EVA Air ponúka letenky do Thajska za fantastické ceny! Na letenke pritom môžeš teraz ušetriť vďaka špeciálnym ponukám EVA Air ešte viac. Okrem toho, ceny hotelov na Koh Samui sú naozaj nízke, a tak si budeš môcť dopriať veľa muziky za málo peňazí.