ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Kam ísť na dovolenku v marci?

Kam ísť na dovolenku v marci?

Okružná plavba alebo návšteva miest

Kam ísť na dovolenku v marci? Neviete, kam cestovať a ktoré destinácie sa v marci oplatia? My vám to prezradíme!

2017

Okružná plavba alebo návšteva miest

Marec je ideálny čas pre okružnú plavbu v Egejskom mori. Či už Korfu alebo Kréta, Mykonos alebo Santorin - bez ohľadu na to, kde pristanete: slnko má určite už pár lúčov pre Vás.

Ďaleko od domova láka napríklad Florida s príjemnými teplotami. Ortuť stúpa už v marci často na 25 stupňov. Najlepší čas na preskúmanie miest, ako sú Miami a Orlando. Tiež pre Seychely je marec ideálnym mesiacom: pretože vtedy je na skupinách ostrovov v Indickom oceáne už po období dažďov a počasie je s asi 28 stupňami veľmi príjemné. Na ostrove Mahé je v tejto dobe mnoho bazárov s miestnymi pochúťkami.

A nezabudnite: skorá rezervačná sezóna na leto končí 31. marca.

2016

Árie na Malte

Viac ako 300 slnečných dní v roku – aj pre vás sa ich v marci na Malte ujde hneď niekoľko. Ostrov, ktorý sa nachádza medzi Európou a Afrikou, vás privíta kvitnúcimi záhradami už teraz. Krátka návšteva v marci sa oplatí aj po kultúrnej stránke. V Teatro Manoel sa koná operný festival. Nádherné Národné divadlo Malty však už samo osebe stojí za návštevu.

Aj Sicília sa v marci ukazuje už vo svojej plnej kráse. Mandľovníky v kvete, bujné citrónové a pomarančové háje, k tomu pestré trhy a mnoho kultúry. Navštívte živé Palermo, obdivujte chrámy v Agrigente a popri bohatej kultúre si užívajte aj sicílsku kuchyňu.

Tip

Dovolenka na Veľkú noc (25. až 28. marca) je tradične drahá. Kto nemá rád ruch mesta, odcestuje na začiatku mesiaca - Veľkonočné prázdniny sa na Slovensku začínajú 24. marca.

A nezabudnite: odpočítavanie pre včasnú rezerváciu beží - u mnohých agentúr končí 31. marca včasná rezervácia na letnú sezónu.

2015

Zelený ako St.Patrick alebo červený ako slnko?

Nie, stále žiadna jar v Európe – pravdepodobne. A čo tak výlet do Afriky? Napríklad na Seychely v Indickom oceáne, kde končí v marci obdobie dažďov a teploty sa pohybujú okolo 28 stupňov Celzia. Na ostrove Mahé sa koná v tomto období veľké množstvo bazárov s lokálnymi výrobkami a pochutinami.

Alebo do USA? Na Floride je zima mierna a teploty sa môžu vyšplhať až na príjemných 25 stupňov Celzia. Ideálny čas spoznať mestá ako Miami a Orlando. Chuť na párty? Írsky národný sviatok St. Patrick's Day v Dubline dňa 17.03. sa tu oslavuje až do rána.

Vycestujte na dovolenku vtedy, kedy sa vám to oplatí!

Pre výhodné cenové ponuky dovolenky v marci môžete navštíviť podstránku našeho chutného nástroja Navi, ktorý vám ukáže najlacnejšie marcové destinácie. Keď sa pohráte s kritériami, určite nájdete cenovo veľmi výhodnú dovolenku.