English booking Thai booking

EVA Air vyhrala ocenenie Travellers' Choice na portáli TripAdvisor v novej kategórii

20. apríl 2017

10 najlepších leteckých spoločností v Ázii a Tichomorí a Najlepšia letecká spoločnosť - Taiwan

EVA Air vyhrala ocenenie Travellers' Choice na portáli TripAdvisor v novej kategórii

Najväčší cestovateľský portál na svete, TripAdvisor, odhalil úplne novú kategóriu známeho ocenenia Travellers' Choice - Najlepšie letecké spoločnosti. EVA Air bola ocenená v dvoch podkategóriách, „10 najlepších leteckých spoločností v Ázii a Tichomorí“ a „Najlepšia letecká spoločnosť - Taiwan“. Portál TripAdvisor ocenil najlepších leteckých dopravcov na základe množstva a kvality recenzií a hodnotení zozbieraných po celom svete počas 12-tich mesiacov. Popri najväčších a hlavných mestách v Ázii, taiwanské aerolinky EVA Air lietajú aj do Európy, Oceánie a Severnej Ameriky (Chicago, Houston, Los Angeles, New York, San Francisco, Seattle, Vancouver a Toronto).

„Zo zisku ocenenia Travellers' Choice v kategórii Najlepšie letecké spoločnosti sme nadšení,“ povedal prezident EVA Air, Derek Chen. „Akokoľvek sme ale na toto ocenenie hrdí, cítime pokoru a teší nás najmä spokojnosť našich pasažierov, ktorú vyjadrili v hodnoteniach a recenziách.“

Portál TripAdvisor vyberal až z 50-tich leteckých spoločností z piatich regiónov - Európa, Severná Amerika, Latinská Amerika, Stredný Východ/Afrika a Ázia a Tichomorie. Zastúpené boli najväčšie letecké spoločnosti, regionálne aerolinky a tzv. low-cost aerolinky.

„Sme hrdí, že môžeme vyhlásiť ocenenia Travellers' Choice pre letecké spoločnosti, ktoré pomôžu cestujúcim v rámci leteckej dopravy prijímať tie najlepšie možné rozhodnutia, a to na základe celosvetovej komunity TripAdvisor.“ povedal Bryan Saltzburg, senior viceprezident a generálny riaditeľ pre TripAdvisor Flights. „Letecký priemysel investuje milióny dolárov do vylepšení lietadiel a služieb, aby sa dopravcovia odlíšili a ponúkli tak svojim pasažierom len tie najlepšie skúsenosti a tú najvyššiu hodnotu.“

EVA Air je jednou z len 9-tich leteckých spoločností na celom svete, ktoré získali 5-hviezdičkové hodnotenie SKYTRAX za celosvetovo najvyššiu kvalitu. SKYTRAX, Travel + Leuisure a AirlinesRatings zaradili aerolinky EVA Air medzi 10 najlepších medzinárodných leteckých spoločností. SKYTRAX zároveň EVA Air udelil ocenenie za Najlepšiu záoceánsku leteckú spoločnosť a na základe spätnej väzby od cestujúcich ju uznal za 3. najobľúbenejšiu leteckú spoločnosť na svete. AirlineRatings zaradil Economy Class a Elite Class aerolinky EVA Air na rok 2017 medzi 10 najlepších tried na celom svete. EVA Air predstavila triedu Elite Class ešte v roku 1992, pričom išlo o vôbec prvú Premium Economy Class na svete. Elite Class sa dostáva každoročne do hodnotenia SKYTRAX a tretí rok po sebe získala 1. a 2. miesto v kategórii najlepšia Premium Economy Class. Business Traveller Magazine ocenil EVA Air dvoma zlatými medailami vo svojej každoročnej súťaži Cellars in the Sky, jednou v podkategórii Best Business Class Cellar a druhou v podkategórii Best Business Class Sparkling Wine.

Nakoniec, udržiavajúc bezpečnosť ako hlavnú prioritu, letecká spoločnosť EVA Air sa od roku 2004 radí medzi 10 najbezpečnejších aerolínií. Aero International Magazine udelil EVA Air ocenenie za bezpečnosť už 11-krát, vrátane 3. miesta v rokoch 2015 a 2016. AirlineRatings hodnotil aerolinky EVA Air ako najbezpečnejšie na svete, a to v rokoch 2014, 2015, 2016 a aj tento rok - 2017.

Rada EVA Air

Ak sa chystáte do juhovýchodnej Ázie či Austrálie, leťte s EVA Air. Taiwanská letecká spoločnosť ponúka letenky do týchto destinácii za fantastické ceny! Výhodou je tiež priamy let z Viedne do Bangkoku a Taipei-u bez prestupovania. Vyberte si triedu Elite Class. Len v nej dostanete pohodlie biznis triedy za cenu ekonomickej. Na letenke pritom môžete teraz ušetriť vďaka EVA Air Joker ešte viac.