English booking Thai booking

Cestovatelia označili vybavenie obchodnej triedy EVA Air za najlepšie, kabíny za najčistejšie

28. jún 2017

SKYTRAX vyhlásil víťazov World Airline Awards na Paris Air Show

Cestovatelia označili vybavenie obchodnej triedy EVA Air za najlepšie, kabíny za najčistejšie

Letecká spoločnosť EVA Air pokračuje vo svojej víťaznej šnúre. Vyhrala 1. miesto v dvoch kategóriách každoročnej súťaže SKYTRAX World Airline Awards: najčistejšie kabíny (Best Airline Cabine Clearliness) a najlepšie vybavenie obchodnej triedy (Best Business Class Comfort Amenities). SKYTRAX tiež potvrdil, že EVA Air dodržiava svoj záväzok poskytovania kvalitných služieb, a tak patrí medzi jednu z iba deviatich 5 hviezdičkových leteckých spoločností na celom svete, a tiež, že v roku 2017 patrí medzi 10 najlepších leteckých spoločností na celom svete. SKYTRAX odhalil výhercov World Arline Awards na Paris Air Show v utorok, 20. júna 2017. Ocenenia boli dané na základe analýzy rozsiahleho globálneho prieskumu spokojnosti cestujúcich, ktorý v konečných výsledkoch obsahoval až 320 leteckých spoločností. Cestujúci sa môžu o výnimočných službách EVA Air dozvedieť viac na stránke www.evaair.sk, kde si tiež môžu rezervovať letenky.

EVA Air - 5-Star Airline - SKYTRAX

„Žiadna letecká spoločnosť nemôže prehliadať dôležitosť čistoty kabín v lietadle a jej ovplyvnenie cestovateľského zážitku pasažierov. Pre EVA Air je skvelou referenciou, že vďaka udržiavaniu čistoty na palube a údržbe kabín ju cestujúci označili za najčistejšiu leteckú spoločnosť už druhýkrát počas troch rokov.“ Povedal generálny riaditeľ SKYTRAX, Edward Plaisted.

EVA Air tiež získala 2. miesto v kategórii najlepšie služby poskytované na letisku (World’s Best Airport Services) a 3. miesto v kategórii najlepší personál na palube (World’s Best Cabin Staff). SKYTRAX začal s hodnotím aerolínií EVA Air v roku 2008 a odvtedy táto letecká spoločnosť neustále posúva a vylepšuje svoje služby a produkty, počnúc check-inom, cez zážitok na palube až po batožinový servis. Napríklad, EVA Air nainštalovala na letiskách ľahko čitateľné elektronické mapy a zaviedla špeciálne sedadlá s možnosťou sklopenia do vodorovnej polohy a využitia ako plnohodnotnej postele pre cestujúcich v triede Royal Laurel Class na dlhých letoch lietadlom Boeing 777-300ER. EVA Air hľadí na detaily a vďaka mimoriadnej snahe personálu ponúka na palube neprekonateľnú pohostinnosť. SKYTRAX udelil EVA Air ocenenie 5-Star Airline po prvýkrát v roku 2016, vďaka čomu sa EVA Air stala jednou z iba deviatich 5 hviezdičkových leteckých spoločností na svete.

EVA Air - SKYTRAX

„Keď sme minulý rok získali ocenenie 5-Star Airline, zaviazali sme sa, že EVA Air sa vo svojich inováciách a zlepšovaní nikdy nezastaví a túto česť si zachová. SKYTRAX nám tento rok opäť udelil 5 hviezdičiek. To dokazuje našu konzistentnosť v poskytovaní špičkových služieb.“ Povedal prezident leteckej spoločnosti EVA Air, Derek Chen, a dodal: „Som vďačný personálu EVA Air. Ďakujem vám za to, že každému zákazníkovi poskytnete tie najlepšie služby. Je veľkou cťou získať podporu a uznanie od cestujúcich z celého sveta. EVA Air nikdy nestratí svoj cieľ, byť tou najlepšou. Dúfam, že každá cesta s EVA Air je pre každého cestujúceho relaxom a potešením.“

Dôraz leteckej spoločnosti EVA Air na komfort a kvalitu služieb nekončí pri dverách kabíny. Všetci pasažieri, na každom sedadle, získavajú výhody z ochrannej známky leteckej spoločnosti, ktorá je príjemná a priateľská. Čistota kabín je samozrejmosťou. Letušky dbajú od vzletu až po pristátie na vždy upratané, čisté spoločné priestory, toalety nevynímajúc.

EVA Air - Boeing 777-300ER

Odzrkadľujúc ocenenie za najlepšie vybavenie obchodnej triedy, EVA Air drží obzvlášť vysoký štandard triedy Royal Laurel Class v lietadlách Boeing 777-300ER, ktoré lieta na trase Severná Amerika a na iných dlhých trasách. Cestujúci si môžu v triede Royal Laurel Class dopriať komfort a luxus so svetovými vínami, príjemnou pyžamou, sedadlami, z ktorých sa sklopením razom stanú plnohodnotné postele, vybavením RIMOWA a mnohým ďalším.

SKYTRAX vykonal prieskum v angličtine, španielčine a čínštine, na ktorý odpovedalo 19,87 milióna oprávnených respondentov v období august 2016 až máj 2017. Organizácia opisuje prieskum ako nezávislý, nestranný a globálny a jeho výsledky ako neziskové.

EVA Air - vybavenie Royal Laurel Class

Letecká spoločnosť EVA Air je uznávaná a často oceňovaná organizáciami na celom svete. TripAdvisor, najväčší cestovateľský portál na svete, ocenil EVA Air v dvoch kategóriách: 10 najlepších leteckých spoločností v Ázii a Tichomorí (Top 10 Major Airline in Asia Pacific) a najlepšia letecká spoločnosť - Taiwan (Best Airline - Taiwan). SKYTRAX, Travel + Leisure a AirlineRatings.com zaradili EVA Air medzi 10 najlepších medzinárodných aerolínií už niekoľkokrát. SKYTRAX tiež ocenil EVA Air ako najlepšie záoceánske aerolínie (Best Transpacific Airline) a na základe spätnej väzby cestujúcich ako 3. najobľúbenejšiu leteckú spoločnosť na svete.

AirlineRatings zaradil Economy Class a Elite Class aerolinky EVA Air na rok 2017 medzi 10 najlepších tried na celom svete. EVA Air predstavila triedu Elite Class ešte v roku 1992, pričom išlo o vôbec prvú Premium Economy Class na svete. Elite Class sa dostáva každoročne do hodnotenia SKYTRAX a tretí rok po sebe získala 1. a 2. miesto v kategórii najlepšia Premium Economy Class. Business Traveller Magazine ocenil EVA Air dvoma zlatými medailami vo svojej každoročnej súťaži Cellars in the Sky, jednou v podkategórii Best Business Class Cellar a druhou v podkategórii Best Business Class Sparkling Wine.