Wellness challenge: Tieto wellness hotely v Maďarsku musíš zažiť

Wellness challenge: Tieto wellness hotely v Maďarsku musíš zažiť

Najlepšie služby, dokonalé uvoľnenie, nezabudnuteľná atmosféra a množstvo procedúr.

Túžite si oddýchnuť a zrelaxovať svoje telo a myseľ? Pripravili sme pre Vás Wellness challenge najlepších hotelov v Maďarsku, ktoré poskytujú tie najlepšie wellness služby.

Szécheniyho kúpele Budapešť - sú jednoznačne tými najznámejšími v celom Maďarsku. Jedny z najväčších kúpeľných komplexov v Európe a svojich návštevníkov vítajú už od roku 1913. Prístupných je tu 18 bazénov, prúdový kanál, podvodné masážne trysky a chrliče na masírovanie. Vybrať si tu môžete taktiež z fínskej, parnej či infra sauny, v chladných mesiacoch Vás osvieži kúpanie vo vonkajšom bazéne s príjemne teplou termálnou vodou. Szécheniyho kúpele sú dokonalým oddychom pre náročných wellness klientov. 

 

Spirit Hotel Thermal Spa v meste Sarvar - Luxus 5-hviezdičkového hotela Spirit ucítite hneď po príchode. Vybrať si tu môžete z 22 bazénov a víriviek. Vnútorné a vonkajšie zážitkové bazény, 25 metrový plavecký bazén či vonkajšie a vnútorné termálne kúpaliská Vás privedú do eufórie. A to nie je všetko! Prepracovaný saunový svet a na výber z viac ako 100 procedúr je jednoducho zážitok. A to všetko nájdete na brehu siedmych jazier v exkluzívnom prostredí s dokonalou históriu, v mestečku Sarvar. 

 

 

Tapolca jaskynné kúpele v Miskolci - Ak hľadáte niečo jedinečné, čo len tak inde nenájdete, vyberte sa do mesta Miskolc a hľadajte jaskynné kúpele. Vodopády, masážne sprchy, vodný labyrint, bazény v skalách, vonkajšie bazény a sauny v jedinečnom prostredí jaskyne. Vo wellness si môžete vybrať z 9 sáun a príjemne sa schladiť v ochladzovacom bazéne. Termálna voda je vhodná pri chorobách nervového systému, pri vysokom krvnom tlaku, pri neurotických ťažkostiach, žalúdočných problémoch a vyčerpaní. 

 

 

Aquapark Aquaticum v meste Debrecen - Nachádza sa v prírodnej rezervácii, v rekreačnej oblasti mestečka Debrecen. Dokonalý hotel pre rodiny z deťmi, ktoré sa zabavia v Aquaparku na vnútorných či vonkajších vodných atrakciách, v detskom kútiku priamo v hoteli či na množstve vonkajších ihrísk. Dokonale si oddýchnete pri profesionálnych masážach pre deti aj dospelých, v saunovom svete či luxusnej reštaurácii. Bonusom sú už len tučniaky, ktoré môžete stretnúť pri prechádzke v okolí Veľkého lesa, kde si môžete vychutnať piknik pri spievajúcej fontáne. 

 

Lotus Therme Hotel & Spa v Hevíz - 5-hviezdičkový hotel v mestečku Hevíz, 7km od jazera Balaton Vás dostane do kolien. Hlavným pilierom wellness je vodný svet s kúpeľným bazénom, vonkajšími a vnútornými horúcimi bazénmi, relaxačný a meditačný bazén, vírivka či masážne trysky Vás dokonale rozmaznajú.  V saunovom svete si môžete vybrať s fínskej sauny, lakóniom, parným kúpeľom, aromatickej sauny, infračervenou kabínou a Kneippovým bazénom. A ak by Vám náhodou chýbalo športové vyžitie, vyblázniť sa môžete na golfovom odpalisku či tenisových kurtoch.