ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

LABRANDA Tower Bay - keď zdanie klame

LABRANDA Tower Bay - keď zdanie klame

Hotel pre fajnšmekrov!

Dovolenka v Sharm el Sheikh je klasikou, ktorou nič nepokazíš. Musíš si ale vedieť vybrať hotel. Jeden zdanlivo nevýnimočný ti teraz odporučím.

Výhľad hodný faraónov

Čím je hotel LABRANDA Tower Bay taký výnimočný? Môže sa zdať, že ničím. Že je to iba priemerný egyptský hotel, spĺňajúci nejaké štandardy. Opak je pravdou. Hneď ti musím porozprávať o výhľade, ktorý tu zažiješ. Áno, skutočne je hodný faraónov. Sieť hotelov LABRANDA radí tento hotel do kategórie Superbeach. To znamená, že je umiestnený priamo na pláži. Okrem toho, názov hotela napovedá mierne vyvýšenú polohu. Budeš mať romantický výhľad na zapadajúce slnko za Červené more. Takto si dovolenku v Sharm el Shiekh užiješ!

LABRANDA Tower Bay - výhľad

Pláž pre náročných

Ešte vynímočnejšia, než poloha tohto hotela, je pláž. To, že hotel LABRANDA Tower Bay je Superbeach už vieš. Nachádza sa priamo na pláži. A pozor, je to súkromná pláž! Musíš jej ale prísť na chuť, pretože táto pláž nie je žiadna tuctovka, práve naopak. Náročnejší z nej budú na zadky padať. Už len kvôli šnorchľovaniu, ktoré je v Sharm el Sheikh preslávené. Užiješ si tu poriadny kus podmorského sveta a množstvo vodných športov. Netreba sa ale báť, stále sú to tie pravé pláže na kúpanie so zlatistým pieskom, čistučkým, priezračným morom a typickým vánkom.

LABRANDA Tower Bay - pláž

Ubytovanie pre Európana

Pohľad z vonku hovorí: čistý Egypt. Áno, architektúra hotela vyzerá presne tak, ako v krajine faraónov očakávaš. Ubytovanie je možné až v 158 izbách. Oh, a výhľad, ten ťa bude určite zaujímať. Nuž, ďalšia výnimočnosť hotela LABRANDA Tower Bay, výhľad na Červené more. A tomu sa už vraví romantika! Izby sú vkusne zariadené, nenájdeš v nich nič, čo netreba. To, čo zasa potrebuješ, nájdeš. Je tu však jeden detail. Izby sú, narozdiel od zovňajška hotela, typicky európske. Keď budeš teda čas tráviť vo vnútri, Egypt ti bude pripomínať iba ten parádny výhľad.

LABRANDA Tower Bay - ubytovanie

Jedz, jedz, jedz!

Každý, kto už niekedy Egypt navštívil, pozná pravý zmysel all inclusive. Jedlo! Jedlo všade! Môžeš jesť a piť, koľko ti len hrdlo ráči a môžeš sa pri tom cítiť ako Cézar, ktorý sem chodieval celkom rád. Nakoniec, pachtloval predsa s Kleopatrou, a tak all inclusive asi nebolo jediné, čo ho sem lákalo. Ale dosť bolo histórie. V hoteli LABRANDA Tower Bay budeš mať raňajky, obed, večeru. A ešte neskoré raňajky, snacky, koláčiky a kávičky. A alko a nelko drinky od 10.00 do 00.00 taktiež. Ozaj, na večeru sa vyžaduje dresscode, tak sa nezabudni vyštafírovať!

LABRANDA Tower Bay - terasa

Children friendly

Je pravda, že hotel LABRANDA Tower Bay sa príliš neprezentuje tým, že je children friendly. Nuž, opäť raz však zdanie klame. Tento hotel je children friendly. Potvrdzuje to napríklad detský bazén či ihrisko. Niekto by ale mohol tvrdiť, že to je v hoteli iba tak, aby sa nepovedalo. Nie je to pravda. Hotel má totiž k dispozícií aj miniklub inclusive pre deti od 4 do 12 rokov. Ak teda hľadáš rodinnú dovolenku v Sharm el Sheikh, spomeň si na LABRANDA Tower Bay. Hotel, ktorý svojim prvým dojmom dokáže oklamať kadekoho. A pritom je tak (ne)výnimočný.

LABRANDA Tower Bay - exteriér

Highlity hotela

Chystáš na dovolenku v Sharm el Sheikh a nevieš, ktorý hotel booknuť? Spomeň si na LABRANDA Tower Bay. Nenápadný, (ne)výnimočný hotel, ktorý ťa presvedčil, že zdanie klame. Umiestnenie na kopci polostrova Sinaj, a pritom priamo na pláži, zaručuje neopakovateľný výhľad na Červené more. K dispozícií máš súkromnú pláž a pravé egyptské all inclusive. Môžeš jesť a piť do popuku. Okrem toho, hotel je zárukou kvality už od roku 1992 a rekonštrukciou prešiel iba v roku 2013. Má skvelé hodnotenie a ešte lepšiu cenu. Máš sa na čo tešiť!

LABRANDA Tower Bay - bazén

Rada malého Princa

Dovolenka v Sharm el Sheikh ťa nemusí vyjsť draho. Nemecká cestovná kancelária FTI Tourtistik láka fantastickými cenami. V jej ponuke nájdeš aj hotel LABRANDA Tower Bay. Neváhaj a rezervuj si dovolenku už dnes!