LABRANDA Garden Makadi - unikátna rodinná dovolenka v Makadi

LABRANDA Garden Makadi - unikátna rodinná dovolenka v Makadi

S cenou, ktorá ťa nezruinuje!

Dovolenka v Egypte láka snáď všetkým, na čo si len spomenieš. Aj hotelmi. Jedným z nich je práve LABRANDA Garden Makadi s parádnou cenou!

Boutique select hotel

Hotelová sieť LABRANDA je známa svojimi kategóriami. Predstavoval som ti už hotely z kategórie premium, charme, superbeach či comfort. A teraz tu máme hotel LABRANDA Garden Makadi, ktorý je zo súdka, aký sme tu ešte nemali. Z kategórie select. To znamená, že hotel je renovovaný, moderný, no najmä komfortný a umiestnený v tej najlepšej možnej lokalite. Tento hotel ponúka fúziu toho najlepšieho zo všetkých ostatných kategórií. Čo to vlastne znamená? To všetko zistíš, ak si o tomto egyptskom unikátnom hoteli prečítaš všetko.

Hotel LABRANDA Garden Makadi

S vlastnou plážou

Hneď prvou výhodou, ktorú ti hotel LABRANDA Garden Makadi ponúkne je vlastná pláž. Hotel pritom nestojí tak celkom priamo na pláži. Je od nej vzdialený cca 1 km avšak je privátna. Uznaj, nie je to vôbec ďaleko a s tou najväčšou pohodou sa táto vzdialenosť dá prekonať peši. Avšak, keby sa ti to predsa len zdalo ako neprekonateľná vzdialenosť, hotel má k dispozícií kyvadlovú dopravu. A tá je, samozrejme, zadarmo a premáva každých 30 minút. Skvelá piesočnatá pláž, privátna, bez tlačenice. No a s vlastnou dopravou. Tak tomu sa vraví luxus!

Všetko čo potrebuješ

Pokiaľ práve nejde o apartmánové hotely, LABRANDA je známa tým, že na hoteli nájdeš všetko. A tým všetko mám na mysli naozaj všetko. Tak si to tak narýchlo zhrňme: reštaurácia, bazény, bar (dokonca dva) či lobby a slnečná terasa. Nájdeš tu aj SPA, na pláži všetky vodné športy od výmyslu sveta. Okrem toho, LABRANDA Garden Makadi ti ponúkne aj fitness, saunu a kúpele. Inak povedané, wellness. Ešte vždy si myslíš, že môže nastať nuda? Denné a večerné animácie ťa presvedčia o opaku. Nuda v tomto hoteli nehrozí. Ani omylom.

Hotel LABRANDA Garden Makadi - bazén

Ideálne izby pre rodiny

Tento hotel je najmä pre rodiny. Typická Family Room je otočená smerom k bazénu, takže o výhľad netreba mať starosť. Pritom sa môžeš rozhodnúť pre výhľad do záhrady, ako len vyhovuje. No a vybavenie? Presne také, aké človek od štvorhviezdičkového hotela očakáva. Chýbať nebude nič, všetko je zariadené moderne a luxusne. Maximálna obsadenosť je 3 + 1. No a vrátim sa aj k tým párom. Pre ne sú pripravené klasické Dobule Room, štandardne vybavené všetkým, čo potrebuješ. Aj tu ti dá LABRANDA Garden Makadi pocítiť, že je unikátny.

Hotel LABRANDA Garden Makadi - izby

Polpenzia či All Inclusive?

Dovolenka v Egypte a strava, to je kapitola sama o sebe. Ruku na srdce, kto by šiel do Egypta bez toho, aby si dal All Inclusive? To pravé, svojské All Inclusive typické pre túto krajinu. Hotel LABRANDA Garden Makadi ti ponúkne raňajky, obed, večeru, a to všetko bufetovou formou. Vyberieš si, čo len chceš. Od 15.00 do 17.00 si môžeš dať kávičku či koláčik. Poobedný snack je samozrejmosťou. Určite ťa budú ešte zaujímať nealko a alkoholické drinky. Nuž, tie si môžeš dať od 10.00 do 24.00. Samozrejme, všetkého, koľko ti len hrdlo ráči.

Hotel LABRANDA Garden Makadi - reštaurácia

Children friendly

Tento hotel je určený predovšetkým rodinám. Z toho vyplýva, že je family a children friendly, dokonca, aj keď to tak na prvý pohľad nemusí vyzerať. Za seba hovoria už len rodinne orientované izby, Family Room. Rovnako tak denné animácie. Že by sa deti nudili, toho sa naozaj netreba báť. LABRANDA Garden Makadi je nielen hotel, ale priam kompletný rezort. Ako už bolo povedené, človek v ňom nájde všetko to, čo potrebuje, aby z hotela nemusel päty vytiahnuť. A to všetko platí aj pre deti. Tie ešte určite potešia aj vodné atrakcie na súkromnej pláži hotela.

Highlity hotela

Bolo toho veľa a tak, ako vždy, aj teraz ti to všetko zhrniem. Hotel LABRANDA Garden Makadi je unikátny. Štvorhviezdičkový, novo zrekonštruovaný, moderný, luxusný. Je situovaný v jednej z najkrajších dovolenkových destinácií nielen Hurghady ale celého Egypta, v zátoke Makadi. Hotel má vlastnú pláž s kyvadlovou dopravou a vodnými športmi od výmyslu sveta. Okrem spomínaného, je ideálny na rodinnú dovolenku, a to aj vďaka tomu, že v ňom nájdeš všetko. Od bazéna po denné animácie, od baru cez reštauráciu až po fitness, SPA či wellness. Rozhodnuté?

Hotel LABRANDA Garden Makadi - lobby

Rada malého Princa

Dovolenka v Hurghade ťa nemusí vyjsť draho. Nemecká cestovná kancelária FTI Tourtistik láka fantastickými cenami. V jej ponuke nájdeš aj hotel LABRANDA Garden Makadi. Neváhaj a rezervuj si dovolenku už dnes!