ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Ancient Sands Golf Resort - architektúra ťa dostane

Ancient Sands Golf Resort - architektúra ťa dostane

Luxus ťa odpáli a cenou sa nezaťažuj!

Dôvodov, prečo stráviť dovolenku v Hurghade práve v tomto hoteli je neúrekom. Každý z nich ťa presvedčí, že tento hotel musíš okúsiť na vlastnej koži!

Egyptská architektúra

Čo ti pri hľadaní hotela cvrnkne do nosa ako prvé? Oříšky to asi nebudou, jasný pane. Je to zovňajšok, architektúra či dizajn. No a hotel Ancient Sands Golf Resort je priam oslavou tradičnej architektúry. Už na prvý pohľad je jasné, že Egypt tu ostal zachovaný. A to ti bude hotel pripomínať na každom kroku. Budeš sa tu cítiť neskutočne úžasne. Miestami budeš mať pocit, že čas sa vrátil do dôb faraónov. Avšak s vychytávkami dneška. Predsa len, hotel je kvalitná štyri a pol hviezda. Za ten luxus by ale pokojne mohol dostať aj tú poslednú polovičku hviezdičky.

Hotel Ancient Sands Golf Resort - architektúra

Oáza, z ktorej sa nepohneš

Počas celej tvojej dovolenky v Hurghade nebudeš musieť vystrčiť päty z hotela. Je pravda, že niekedy to myslím skôr obrazne. Nie však v tomto prípade. V hoteli Ancient Sands Golf Resort to platí doslovne. Po prvé, situovaný je v jednej z top lokalít Hurghady, v časti El Gouna. Ak aspoň trocha poznáš Egypt, len táto infoška ti napovie mnoho. Vôkol hotela nájdeš očarujúcu lagúnu. Okrem toho, budeš mať neustály výhľad na Červené more s tyrkysovou vodou. A to som ešte nespomenul, že hotel disponuje luxusným bazénom a obrovským golfovým ihriskom.

Hotel Ancient Sands Golf Resort - bazén

Ubytovanie ti zamotá hlavu

Najzložitejšia časť rezervácie v hoteli Ancient Sands Golf Resort je výber izby. Niektoré hotely na výber nedávajú. Zvyčajne vezmeš to, čo je, prípadne vyberáš z minima variant. Aj keď, všetko závisí od toho, s kým ideš na dovolenku. Tu môžeš vyberať až z 9 typov ubytovania. Štandardná izba Deluxe, suita či apartmán, ideálne pre páry či menšie rodiny. Ďalej apartmán s dvoma izbami, s troma izbami a tzv. Townhouse. Dobrá voľba pre viac párov či väčšie rodiny. Nakoniec niečo pre golfistov - golfová vila s dvoma izbami, s troma izbami a Townhouse až so štyrmi izbami.

Hotel Ancient Sands Golf Resort - ubytovanie

All inclusive, ako inak

Vieš si predstaviť dovolenku v Egypte inak, než s all inclusive? Snáď to ani nejde. O tom vie aj hotel Ancient Sands Golf Resort, kde si inú formu stravovania ani nemôžeš vybrať. A máš o jednu starosť menej! Čaká ťa tu teda všetko, na čo si len spomenieš. Od raňajok po večeru, cez snacky a obed spolu s alko a nealko nápojmi. Jednoducho, to pravé egyptské all inclusive. Čaká ťa nádherná reštaurácia Dunes, kde si vychutnáš skvelé raňajky. Reštaurácia Piazza na obed a večeru. Nehovoriac o kaviarničke Piazza Café s neskutočným výhľadom či Mint Bar & Lounge.

Hotel Ancient Sands Golf Resort - reštaurácia

Zaručená romantika

Romantiku vytvára už len samotná architektúra hotela. Pridaj si k tomu luxus, ktorý ponúka. Pritom všetkom, vôkol seba máš nádherné prostredie jednej z najvychytenejších lokalít v Egypte - El Gouna. Musí ti byť teda jasné, že sa dočkáš čistučkej, tyrkysovej vody Červeného mora. Dookola lagúny, šum, palmy. A prichádza romantická topka - západ slnka. Napriek tomu teplu musíš mať zimomriavky. No a nehovor, že nie! Predstava je to krásna. Nemusí to byť však iba predstava. Môže sa z nej stať realita, ak sa ubytuješ v hoteli Ancient Sands Golf Resort.

Hotel Ancient Sands Golf Resort - výhľad

O deti bude postarané

Hotel Ancient Sands Golf Resort síce nie je čistokrvným rodinným hotelom, ale. Už len možnosti ubytovania napovedajú, že aj rodiny si prídu na svoje. Predsa len, hotel disponuje množstvom všelijakých vychytávok pre deti, vrátane detského bazéna či dennej opateri. A že o ne bude naozaj dobre postarané, o tom netreba mať pochyby. Rodiny s deťmi sú tu vítané. Stačí si tiež prečítať aj zopár recenzií a hodnotení, keď už si neveriaci Tomáš. Rodiny si dovolenku v tomto hoteli užijú až až. A tej zábavy, čo sa tu dá skúsiť! Golf, vodné športy, šnorchlovanie, ajajaj…

Hotel Ancient Sands Golf Resort - apartmán

Highlity hotela

Prečo stráviť dovolenku v El Goune v hoteli Ancient Sands Golf Resort? Architektúra ťa úplne odrovná. Jednoducho, tradičný Egypt. Všetko pôsobí romanticky. Vítané sú aj rodiny s deťmi. Na výber máš množstvo typov ubytovania. Môžeš si zahrať golf, vyskúšať množstvo vodných športov. Dopraješ si luxus takmer päťhviezdy so všetkým, čo k tomu patrí, aj s all inclusive. Prostredie je fascinujúce, k dispozícií sú parádne bazény či dokonca vonkajšie jacuzzi. A na záver - hotel získal na rok 2017 odporúčanie HolidayCheck a Certificate of Excellence od portálu TripAdvisor.

Hotel Ancient Sands Golf Resort - golf

Rada malého Princa

Dovolenka v Hurghade ťa nemusí vyjsť draho. Nemecká cestovná kancelária FTI Tourtistik láka fantastickými cenami. V jej ponuke nájdeš aj hotel LABRANDA Isla Bonita. Neváhaj a rezervuj si dovolenku už dnes!