Plage de Tahiti - nuda pláž pre celebrity

Plage de Tahiti - nuda pláž pre celebrity

Vitajte v Saint-Tropez!

Poriadny luxus a zábavu v podaní, notoricky známeho, Azúrového pobrežia Francúzska zažijete na Plage de Tahiti. Tá pláž vás presvedčí, že Saint-Tropez nie je slávne iba preto, že je slávne.

Azúrové pobrežie alebo, ak chcete, Francúzska riviéra je preslávená po celom svete a nielen vďaka mestám ako Nice či Cannes. Azda najznámejším mestom tejto oblasti je Saint-Tropez. I keď, koľko má toto celebritné mesto obdivovateľov, toľko sa nájde aj kritikov, ktorí s radosťou tvrdia, že Saint-Tropez je slávne iba preto, že je slávne. Nuž, jeho pláže, a najmä Plage de Tahiti, ich názory s radosťou vyvrátia.

Posúďte sami - Plage de Tahiti je predsa nuda plážou pre celebrity, no nie len pre ne, ale pre každého, kto ju navštívi. Pripravte sa teda na poriadne vzrušujúce okamihy, ktoré už zrejme nikde inde nezažijete. Pri tejto príležitosti však jedným dychom treba vzdať hold Brigitte Bardot, ktorá ako prvá objavila krásy nielen Plage de Tahiti, ale aj celej oblasti a zvýraznila tak Saint-Tropez na dovolenkovej mape sveta.

Okrem toho, že vám asi bude z tamojšej atmosféry a z toho, že pravdepodobne uvidíte svoju obľúbenú top star náhu, poriadne horúco, užijete si aj kopec inej zábavy. Nie nadarmo sa predsa vraví, že Plage de Tahiti je najzábavnejšou plážou Francúzska, a na posúdenie ostáva otázka, či nie aj celého sveta. Bary, reštaurácie, vodné športy, nočné kluby - tak sa poriadne pripravte a vitaje v Saint-Tropez!