ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Mosquito Bay - modrý zázrak prírody

Mosquito Bay - modrý zázrak prírody

Navštívte ho počas novu Mesiaca

Počuli ste už niekedy o Portoriku? Kto by aj nie, samozrejme. Táto rozprávková Karibská krajina tají veľa a medzi inými aj jednu z najúchvatnejších pláží sveta - Mosquito Bay.

Karibik je všetkým známy najmä vďaka svojej kráse. A jedným dychom treba dodať, že naozaj gýčovej kráse. Veď akým iným prívlastkom by sa dali počastovať siahodlhé bielé pláže s palmami, priezračne čistou vodou a tyrkysovými pobrežiami? Predstava, ako z pohľadnice. Podobné nájdete aj v iných kútoch nášho sveta, ale Karibik je Karibik. A keď už sme vás navnadili, reč príde aj na hlavnú tému - Portoriko a jeho úžasnú pláž Mosquito Bay.

Portoriku patrí pomenovanie Ostrov prírodných divov a nič príznačnejšie by sa už azda ani nedalo nájsť. Pláž Mosquito Bay je toho najlepším príkladom. Patrí predsa medzi tie najkrajšie pláže sveta, avšak nie kvôli tomu, vďaka čomu je známy celý Karibik. Prekvapenie? Možno áno, ale každému nadšencovi zázrakov matky prírpdy už toto miesto musí byť známe a zaradené v rebríčku skvostov, ktoré raz za život musí navštíviť. A že tu bude čo obdivovať!

Mosquito Bay sa nachádza na ostrove Vieques, na ktorý sa dostanete z hlavného mesta Portorika - San Juan. Najlacnejším riešením je trajkekt, na ktorý nasadnete v mestečku Fejardo no z hlavného mesta môžete cestovať aj letecky. Let trvá približne 25 minút a určite to bude poriadny zážitok. Napriek možno zložitému cestovaniu, Mosquito Bay sa oplatí vidieť na vlastné oči a najlepšie počas novu Mesiaca. Cestu si tak musíte poriadne naplánovať.