Miami South Beach - zachráni vás David Hasselhoff

Miami South Beach - zachráni vás David Hasselhoff

Len pre mladých, slávnych a bohatých!

Pre Európanov nie je Florida úplne bežnou destináciou. A to je škoda! Zavítajte do Miami a cíťte sa ako v seriáli Pobrežná hliadka. A možno budete mať šťastie aj na Mitcha Buchannona.

Miami South Beach nie je len jednou z najatraktívnejších pláží USA, ale celého sveta. Ako je v krajine neobmedzených možností bežné, aj táto pláž je mestská (urban beach), a to napovedá, vďaka čomu je tak známa. Bujarí nočný život aj cez deň, zrak priťahujúce, vypracované, opálené sexy telá, chuťové kanáliky nasýtené reštauráciami na tzv. Ocean Drive a smäd po ruchu uhasený promenádou popri pláži. A to iba začíname!

Vraví sa, že Miami South Beach je len pre mladých, slávnych a bohatých. Do istej miery je to naozaj tak, ale predsalen - Miami je na Floride, Florida je v Amerike a v Amerikeje možné naozaj všetko. Inak povedané, pláž je otveraná všetkým tým, ktorí by radi okúsiť jej mestké čaro. Stačí sa prejsť po promenáde a razom zistíte, že okrem „amerických stars“ navštevuje Miami South Beach aj halda úplne všedných ľudí. Apropo - aj tých nevšedných.

Čo sa kúpania týka, opatrnosti nikdy nie je dosť a na Miami South Beach to platí dvojnásobne. Na svoje si tu prídu aj surferi a milovníci takmer všetkých iných vodných športov, a ak by ste Atlantik predsa len podcenili, Miami South Beach má pre vás pripravenú lahôdku. Pravý Baywatch! A kto vie, možno vás príde zachrániť aj sám David Hasselhoff, alias Mitch Buchannon, z azda najslávnejšieho seriálu tejto pláže - Pobrežnej hliadky.