Ipanema Beach - najsexi pláž sveta

Ipanema Beach - najsexi pláž sveta

Tu vám bude poriadne horúco!

Vyšportované a opálené telá vám Ipanema Beach ukáže na každom kroku. Už asi tušíte, že to nie je len exotické brazílske počasie, ktoré vás dostane do varu.

Ipanema znamená v priamom preklade „zlá voda“. Tento názov získala pláž vďaka naozaj zlej rybárskej situácií. Ale narovinu, do Rio de Janeira v Brazílii sa nechodí za rybami. To by sa predsa stačilo zastaviť pri najbližšom rybníku. Na pláž Ipanema sa chodí doslova za obhliadkami takmer nahých, opálených tiel. Áno, ako ženských, tak aj mužských, milé dámy. Titul najsexi pláž sveta si predsa Ipanema nevyslúžila iba tak, pre nič - za nič.

K sexi telám však patrí aj plážová móda. Môžete si byť istí, že tu nájdete vždy tie najmodernejšie výstrelky. Koniec-koncov, bola to práve pláž Ipanema, na ktorej sa po prvýkrát objavili bikini tanga či G-strings plavky pre mužov. No a pokiaľ vám je známa modelka Gisele Bundchen a jej preslávená rada žabiek, potom si iste spomeniete aj na ich názov, ktorý dostali práve po pláži Ipanema. Tak čo, ešte pochybujete?

Dva kilometre dlhá pláž je rozdelená do desiatych častí podľa desiatich záchranných viež. Práve v tej desiatej bude zaručene na čo pozerať! Aby toho nebolo málo, môžete sa rovno pripojiť k niektorej zo skupiniek a zahrať si futbal alebo volejbal. Spomenieme však ešte jednu zaujímavosť, ktorou sa Ipanema môže pochváliť. Jedna z jej častí je vyhradená LGBT komunite. Čo viac dodať? Všetci si prídu na svoje.