ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Hotel na Rhodose, ktorý vás nenechá chladnými

Hotel na Rhodose, ktorý vás nenechá chladnými

Dokonalý relax iba pre dospelých

Špičkový Lindos Blu Luxury Hotel & Suites na ostrove večného slnka poteší všetkých vorkoholikov, zamilované páry a tých, ktorí si chcú na chvíľu oddýchnuť od detí.

Od prvého okamihu sa tu cítite výnimočne. Pri príchode sa osviežite lahodným welcome drinkom a usmievavý personál vás zavedie do niektorej z priestranných izieb, apartmánov či víl, kde sa nefalšovaný luxus spája s citom pre detail. Nechýbajú vírivky, rozľahlé terasy s úchvatným výhľadom ba i súkromné bazény. Personál na súkromnej pláži je pripravený splniť vám každé želanie a nebudete sa vedieť rozhodnúť, či si viac užívate bohato prestreté raňajkové stoly alebo romantické večere v gourmet reštaurácii. Vitajte v rezorte Lindos Blu Luxury Hotel & Suites Rhodes, ktorý sa vznešene týči na stŕmom kopci neďaleko historického mesta Lindos. Vitajte na kozmopolitnom ostrove Rhodos!

Prečo Rhodos?

Priezračné more, veľa slnka, kvalitné hotely a vrúcna pohostinnosť domácich z Rhodosu robia jednu z najobľúbenejších letných dovolenkových destinácií v Grécku. Ostrov Rhodos sa preslávil najmä vďaka jednému zo siedmich divov sveta - Rhodoskému kolosu (obrovskej soche boha Hélia v prístave Lindos) a vďaka mýtu, že uchvátil boha slnka Helia, ktorý požiadal boha Dia, aby mu ostrov venoval. Odvtedy Helios svieti na ostrov a preto tu najdlhšie trvá leto a takmer neprestajne svieti slnko. Rhodos úspešne spája modernú, energickú dovolenkovú destináciu s bohatou históriou. Stredoveké mesto Rhodos patrí medzi najzachovalejšie stredoveké mestá v Európe a od roku 1998 je zapísané na zoznam chránených kultúrnych pamiatok UNESCO.

A ak si spomedzi množstva hotelov na Rhodose vyberiete práve rezort Lindos Blu Luxury Hotel & Suites, vaša dovolenka bude dokonalá.

Toto ste nevedeli

Rezort na ostrove večného slnka prvýkrát otvoril svoje brány 1. júla 2008 a jeho špecifikom je to, že je určený iba pre dospelých. Čo to znamená? Žiadne animačné programy, džavot detí, ale nerušený pokoj a romantická idylka pre všetkých vorkoholikov či zamilované páry a tiež pre všetkých, ktorí si chcú na chvíľočku oddýchnuť od svojich ratolestí a vychutnávať si absolútny, nefalšovaný relax. Rezort Lindos Blu Luxury Hotel od svojho otvorenia zbiera rozličné ocenenia a pocty. Je prvým luxusným gréckym hotelom, ktorý sa v roku 2012 ocitol na horúcom zozname Hot Hotels 2012, uverejnenom v populárnom britskom turistickom týždenníku Travel Weekly UK. Britské cestovky ho vtedy vyhlásili za najlepší boutique hotel na svete a ocitol sa medzi zvučnými menami najšpičkovejších hotelov ako je napríklad Bellagio v Las Vegas, Burj Al Arab v Dubaji či Sandy Lane na Barbadose. Pravidelne sa objavuje v rebríčku prestížnych médií medzi najlepšími či najromantickejšími hotelmi Európy či sveta a je dlhodobo držiteľom kvality podľa portálov ako TripAdvisor a podobne.

Kde budete bývať

Nezabudnuteľnú dovolenku môžete prežiť v izbe či apartmáne na mieru vašim želaniam. Priestrannosť, luxus, elegancia a pocit intimity sú dokonalé kulisy pre romantický únik z každodenného kolobehu. V moderných a priestranných „double rooms” s rozlohou 30 metrov štvorcových vás čaká kráľovsky veľká posteľ. Ak chcete chytať bronz vo vonkajšej vírivke, vyberte si „double deluxe rooms” s rozlohou 40 metrov štvorcových, 15 metrov štvorcových veľkou kúpeľňou a ešte väčšou terasou. Alebo si doprajte šálku nespressa v obývacej izbe „junior suite” s rozlohou 38 metrov štvorcových s krásnymi výhľadmi na Egejské more . A čo takto izbu so súkromným vyhrievaným bazénom, aby ste si podvečer pri západe slnka mohli zaplávať? O jeden bazén sa tu delia dve izby. Je vaša dovolenka špeciálnou príležitosťou? Potom je tu pre vás moderná jednoposchodová Villa s obrovskou terasou, bazénom a jacuzzi alebo dvojposchodová Maisonette s rozlohou 80 metrov štvorcových, s troma oddelenými miestnosťami, dvoma kúpeľňami, plne vybaveným fitness centrom, so súkromným bazénom a veľkou terasou s rozlohou 50 metrov štvorcových. Jednoducho, dostanete presne to, čo si zaželáte.

Súčasťou rezortu sú aj tenisové kurty, klenotníctvo, mini market a môžete si zajednať rôzne vodné športy. Wi-fi pripojenie je samozrejmosť. V hoteli sa dá prenajať aj auto ak zatúžite objavovať ostrov. Ach, a aby sme nezabudli! Z rezortu je priamy vstup do mora.

Na čom si môžete pochutiť?

Dokonalý štart dňa vás čaká v hotelovej reštaurácii Smeraldo. Kuchári vám tu pripravia waffle, omeletu či miešané vajíčka presne tak, ako ich máte radi. V Smeraldo si môžete pochutnať aj na ľahkom snacku počas dňa, skvelom obede alebo bufetovej večeri s ponukou gréckej a mediteránskej kuchyne. Pre výnimočný pocit a výnimočné zážitky je tu reštaurácia s príznačným názvom Five Senses (Päť zmyslov). Čaká vás božská večera pod hviezdami, kde jedlo bude vyzerať i chutiť ako jedna báseň. (Mimochodom, kedy inokedy ju požiadať o ruku než práve teraz? )

Luna Rossa Lounge Bar je presne tým miestom, kam po večeri pozvete svoju polovičku na šampanské či koktail a budete si hlboko hľadieť do očí. Je obľúbeným miestom na rande nielen pre svoju atmosféru a moderný interiérový dizajn, ale aj pre veľký výber archívnych vín, šampanského, osviežujúcich koktailoch. Atmosféru dolaďuje príjemná hudba a osvetlenie. Dámy, vytiahnite z kufra elegantné šaty a lodičky a zaspomínajte so svojim drahým na vaše zoznámenie a iskrivé začiatky.

Plážový Allegro Pool Bar je ideálny ak si chcete pobyt pri bazéne osviežiť dobre vychladeným drinkom. Ak vás chytí hlad, ale nechce sa vám pohnúť ani o meter, dostanete tu aj ľahký obed či šaláty. Úžasný výhľad z jacuzzi nájdete na najvyššom poschodí nad recepciou na slnečnej terase Il Sogno.

Čo tu zažijete?

Rozhodne sa vydajte na potulky do starobylého mesta Lindos. Údajne bolo rodiskom múdreho tyrana Kleoboulosa a obdivované pre svoje bohatstvo, krásu a strategickú polohu. Bolo dôležitým námorným strategickým bodom až do 19. storočia. Prv než zavítate do mesta, môžete sa už z diaľky kochať panoramatickými výhľadmi. Lindos si vás podmaní bielymi domčekmi, usadlostiami lodiarov, byzantskými kostolmi a úzkymi dláždenými uličkami. Keď sa vydáte po niektorej z týchto uličiek alebo si na hlavnom námestí prenajmete oslíka, vystúpite starodávnym akropolom, obohnaným hrubými múrmi. Počas dovolenky určite nevynechajte ani návštevu známeho kláštora Archanjela Michaela v Tharri blízko dediny Laerma, tichý záliv Glystra, zavítajte do tradičných tavern a objavte pláž pri Lardos.

Takto vás rozmaznajú

V hoteli Lindos Blu Luxury Hotel & Suites nielenže prebudia vaše zmysly a spomienky, ale vás aj poriadne rozmaznajú. Majú na to v talóne poriadne širokú ponuku holistických a tradičných procedúr a vyškolených terapeutov. Čaká vás masáž lávovými kameňmi, reiki, thajská masáž, rôzne omladzovacie a vyhladzujúce kúry, kozmetika. Chcete ostať fit aj počas dovolenky? Nech sa páči, brány fitness centra sú pre vás doširoka otvorené. Popri tréningu si môžete vychutnávať panoramatický výhľad na záliv Vlicha. Ak si budete chciet zohriať svaly a kosti, máte k dispozícii aj saunu, parný kúpeľ a vnútorný vyhrievaný bazén. Všetci hoteloví hostia majú tieto zariadenia zdarma.

No povedzte sami, bude vám na tejto dovolenke ešte niečo chýbať?