Dovolenkujte tento rok bez starostí!

Dovolenkujte tento rok bez starostí!

Tajomstvo sa ukrýva v garancii bezstarostnej rezervácie.

Neviete sa rozhodnúť, či tento rok dovolenkovať vo svojej obľúbenej destinácii? Už váhať nemusíte. V prípade pochybností môžete svoj zájazd bezplatne zmeniť. Ako to funguje?

Veľký touroperátor, nemecká cestovná kancelária FTI, s ktorou Slováci cestujú do väčšiny dovolenkových destinácií a my z Malého Princa s ňou dlhodobo spolupracujeme, rozširuje svoju unikátnu službu -  Garancia bezstarostnej rezervácie.

To znamená, že ak si zakúpite paušálny zájazd do určitých krajín do 31. marca 2016, máte možnosť svoju dovolenku najneskôr 30 dní pred odletom bezplatne zmeniť.

Táto služba sa doteraz vzťahovala na dovolenkové destinácie ako Egypt, Maroko a Tunisko. Aktuálne sa rozšírila aj na zájazdy do Turecka. Platí odteraz pre všetky nové rezervácie potvrdené do 31. marca s odletom do 31. októbra 2016.

FTI týmto opatrením umožňuje svojim zákazníkom dovolenku naplánovať s pocitom istoty a bez dodatočných poplatkov. Garanciou bezstarostnej rezervácie nadväzuje na dodatočnú službu, ktorú zaviedla v zimnej sezóne 2012/13 pre cestujúcich do Egypta.

Možnosť neobmedzene a bezplatne zmeniť zájazd do Egypta, Maroka, Tuniska a najnovšie do aj Turecka do maximálne 30 dní pred odletom, umožní ľuďom neodopierať si tohtoročnú letnú dovolenku, ale v prípade pochybností mať možnosť voľby. „Tento dodatočný servis, ktorý ponúkame ako priekopníci od roku 2012, naši zákazníci vnímajú veľmi pozitívne. Posilňuje to dôveru našich zákazníkov nielen v nás ako cestovnú kanceláriu,  ale aj v samotné cieľové krajiny,“ dodáva riaditeľ FTI, Alexander Gessl.