ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Slováci strach nemajú a zájazdy do Egypta nerušia

Slováci strach nemajú a zájazdy do Egypta nerušia

Napriek nebezpečenstvu je krajina pyramíd stále hitom.

Ani pád ruského lietadla či nestabilná politická situácia na Sinajskom polostrove nás, Slovákov, neodrádzajú od dovolenky v Egypte. Táto destinácia je aj v tohtoročnej zimnej sezóne stále jednotkou v počte predaných zájazdov.

Egypt bol odjakživa, z hľadiska bezpečnosti, rizikovou dovolenkovou destináciou. Napriek tomu, stále láka turistov z celého sveta nesmierne bohatou históriou a kultúrou, fascinujúcimi pamiatkami, úchvatným podmorským životom a v neposlednom rade, bezkonkurenčnými cenami dovoleniek a ponúkanými službami. „Naši klienti sú si vedomí toho, že Egypt má nestabilnú politickú situáciu a nie je najbezpečnejšou destináciou, napriek tomu majú o túto krajinu dlhodobý a stály záujem. Egypt je pre nich atraktívna exotická destinácia aj z hľadiska bezkonkurenčných cien za zájazdy v pomere ku kvalite služieb,” hovorí Andrej Maťko, riaditeľ CK Settour.

Bohatý a pestrofarebný podmorský svet v Egypte.

Ak túžite po dovolenke v Egypte, odporúčame vám iba lety a pobyty v oblastiach Hurghada a Marsa Alam, kde je momentálne situácia pokojná a nemali sme žiadne storná zo strany touroperátorov ani klientov. Naopak, cestovať na Sinajský polostrov neodporúčame už od udalostí v roku 2013, keď tam väčšina našich rakúskych a nemeckých partnerov zrušila priame charterové lety. Egyptská vojenská vláda robí všetko pre to, aby boli turistické oblasti Hurghada a Mars Alam bezpečné. Egypt ostane aj naďalej najbližšou a najlacnejšou destináciou počas zimnej sezóny, kam sa ľudia utekajú zohriať. Je stále jednotkou v počte predaných zájazdov.

Tradičné mieste ťavy nesmú na plážach chýbať a podmania si vás svojou majestátnosťou a hrdošťou.

Momentálne je najvychytenejším miestom El Gouna v oblasti Hurghada, nová krásna destinácia so stredomorskou atmosférou, barmi a živou promenádou. Druhé miesto si stále drží Hurghada a tretie Marsa Alam. Turisti mieria aj do Makadi Bay, El Quseir (Rad Alas Sad Bay) či do Soma Bay.