ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Kam ísť na dovolenku v decembri?

Kam ísť na dovolenku v decembri?

Nakupuj, až kým nepadneš

Kam ísť na dovolenku v decembri? Neviete, kam cestovať, a ktoré destinácie sa v decembri oplatia? My vám to prezradíme!

2017

Nakupuj, až kým nepadneš

„X-mas shopping“ je motto v decembri pre mnohých cestovateľov. Teda poďme na krátky výlet do nákupných rajov tohto sveta! Pre jedného je táto túra holý stres, druhému nerobí nákup darov nikde toľko radosti ako v New Yorku.

Nervózny zo zimného počasia? Našťastie je na druhom konci sveta teraz leto - napríklad na Novom Zélande. Fjordy, ľadovce a dažďové pralesy, sopky, gejzíry, vinice a palmové pláže - tam čaká krajinná mnohorakosť ako v sotva inej krajine.

Tip

Zľava pri včasnej rezervácii láka hlavne paušálnych dovolenkárov už opäť k rezervácii - budúca letná dovolenka určite príde.

2016

Relaxovať pod palmami

Kto chce uniknúť vianočnému stresu, dopraje si prestávku na očarujúcom Mauríciu – relaxácia je tu programom. Alebo si zbalí svojich sedem slivák na Aljašku, aby videl hru farieb polárnej žiary, ktorá sa vyskytuje predovšetkým v Anchorage, Fairbankse alebo v Národnom parku Denali.

Ráči sa troška vetra do vlasov? Slnko a teplo sú potom výslovne nežiaduce. Niekedy zúria o tomto čase na Islande snehové búrky. Na ostrove vznikol nový trend športovej aktivity - pri takzvanom Stormhike" (turistickom výlete za búrky) sa vydávajú dobrodruhovia na cestu, aby si užili Island pri sile vetra so všetkými jeho nuansami.

Inak je tomu v AustráliiTam je leto - ideálne pre návštevu mnohých vrcholných bodov: tropických dažďových pralesov v Queenslande, rozprávkového podmorského sveta Veľkého bariérového útesu, raja zvierat na ostrove Kangaroo, a samozrejme, púšte a Uluru. A keď ste už tu, môžete hneď privítať Nový rok -  približne o pol dňa skôr, než doma. Pri letnom počasí sa koná v Sydney svetelná šou a veľký ohňostroj nad Prístavným mostom a Operou.

Tip

Zľavy pri včasnej rezervácii lákajú už opäť pomýšľať na letnú dovolenku - budúce leto príde určite.

2015

Ayers Rock alebo Veľké jablko?

December charakterizuje motto : "X-mas-Shopping". Malý výlet do metropoly na nákupy? A oslavovať Silvester v zapadnutej dedinke? Veľa ľuďom nakupovanie darčekov neurobí takú radosť ako v New Yorku – pre ostatných to znamená len čistý stres. Preto si treba zvoliť vhodného spolucestujúceho. Relatívne cenovo dostupné darčeky nájdete v predajniach veľkých múzeí ako MoMa, Guggenheim alebo Metropilitan Art.

Kto chce uniknúť domácemu vianočnému ruchu, nemôže vycestovať ďalej, než do Austrálie. Tam budete široko ďaleko medzi prvými, ktorí privítate príchod Nového roku.

Tip

December je vhodným mesiacom na využitie zliav za skorú objednávku pri cestovaní od 01. apríla do 31. októbra 2016.

Vycestujte na dovolenku vtedy, kedy sa vám to oplatí!

Pre výhodné cenové ponuky dovolenky v decembri môžete navštíviť podstránku našeho chutného nástroja Navi, ktorý vám ukáže najlacnejšie decembrové destinácie. Keď sa pohráte s kritériami, určite nájdete cenovo veľmi výhodnú dovolenku.