Jeden z najromantickejších hotelov hľadajte na Maldivách

Jeden z najromantickejších hotelov hľadajte na Maldivách

Všetci zamilovaní, držte si klobúky!

Svadba, medové týždne alebo romantická dovolenka vo dvojici a v súkromí. Na Maldivách to môžete zažiť všetko a najmä v rezorte, ktorý je jeden z najromantickejších na svete.

Ach, tie Maldivy! Takto si povzdychne azda každý, kto ich uvidí. Sú predsa synonymom exotiky, neopísateľne krásnych pláží, romantiky, ale aj luxusu, ktorým vás bude rozmaznávať každý hotel, bez ohľadu na jeho kritériá. Jeden však predsa len vyniká a my vám ho s radosťou predstavíme. Je ním Komandoo Island Resort & Spa na atole Lhaviyani a, samozrejme, musíte ho zažiť aspoň raz za život.

Pikoška pre zamilovaných

Pre zaľúbené páry existuje mnoho destinácií, ktoré sa môžu pýšiť prívlastkom „romantické“. A ešte viac hotelov. No popravde, iba málo z nich to má potvrdené oficiálne, čierne na bielom. Komandoo Island Resort & Spa však medzi ne patrí. Cestovateľský portál TripAdvisor mu udelil 5te miesto v rebríčku najromantickejší hotelov sveta, a to už niečo znamená. Len tak mimochodom, patrí mu aj 5ta priečka v rebríčku najlepších hotelov sveta.

Ubytovanie vás rozmazná

Komandoo Island Resort & Spa sa môže pochváliť skutočne luxusnými možnosťami ubytovania. Rezort, v podstate, zaberá celý atol Lhaviyani a rozhodovanie tak bude ťažké. Na výber máte ubytovanie v Beach Villa a Jacuzzi Beach Villa. Rozdiel spočíva v súkromnom jacuzzi, ktoré iste oceníte. Áno, ubytovať sa môžete aj v Jacuzzi Water Villa a áno, to sú tie malé chutné romantické domčeky priamo v oceáne pred plážou.

Nech už si vyberiete ktorékoľvek ubytovanie, nič nemôžete pokaziť. Každá vila má niečo do seba a je len a len na vás, či uprednostníte menšiu vilu na pláži (s alebo bez súkromného jacuzzi), alebo sa rozhodnete tráviť chvíle v Jacuzzi Water Villa. Ubezpečiť vás však môžme ešte jedným faktom - výhľad na oceán priamo z postele a súkromie je absolútnou samozrejmosťou v každej vile.

Romantika pri jedle a víne

Ak sa raz za život rozhodnete navštíviť tento rezort, hladní nebudete. O vaše chuťové kanáliky sa postará reštaurácia Aqua Fine Dinning, v ktorej sa navečeriate naozaj kráľovsky a najmä s očarujúcim výhľadom na oceán pri západe slnka. Fantastic Falhu Restaurant vám zasa privodí gastronomický zážitok kedykoľvek, nielen večer. Výhľad je samozrejmosťou a výber jedál až zo šiestich svetových kuchýň taktiež.

Romantiku si každý predstavuje inak. Pre jedných je to prechádzka po bielej pláži so západom slnka a iným zasa môže vyhovovať relax so svojou polovičkou v plážových baroch. Maldivy vyhovejú všetkým. Aj v Komandoo Island Resort & Spa sa nachádzajú dva bary - Kandu Bar a Thundi Bar. No a pre tých najnáročnejších nesmie chýbať ani ponuka toho najlepšieho vína, či už v reštauráciách, alebo baroch. 

Ako v siedmom nebi...

„Vstúpte do neba všetkých zmyslov, kde čas ostal za dverami a začína nová cesta, vkročte do chrámu dotykov a vôní tu - v Duniye Spa.“ Aj takto láka Komandoo Island Resort & Spa svojich hostí na relax tým najlepším spôsobom. Rozmaznávanie je tu na prvom mieste a vám už neostavá nič iné, len si ho dosýta vychutnať. Budete sa cítiť ako v siedmom nebi, ako znovuzrodení.

Zážitky, na aké sa nezabúda

Veľa ľudí si myslí, že v exotickom raji na konci sveta, nerušení nikým a ničím, sa začnú nudiť. Nie je to pravda, a treba si to zapísať za uši, raz a navždy. Ako inak, než zážitkami by sa dali nazvať exkurzie na rýchlých člnoch či na oddychových kanoe, možnosť vyskúšať si azda všetky možné i nemožné vodné športy, šnorchľovanie či potápanie? No a ak by sme mali pokračovať, to by bolo ešte nadlho.

Romance á la Komandoo

Neodmysliteľnou súčasťou romantickej dovolenky je aj prechádzka pri západe slnka. Nechajte si spraviť krásne fotky od profesionálneho fotografa. večera v súkromí, na pláži pri sviečkach a pri západe slnka. Obzvlášť na Maldivách a dokonca, v tomto rezorte je takýto zážitok samozrejmosťou. Predstavte si tiež, že sa vrátite z večere a vo vile už máte pripravené jacuzzi so všetkým, čo k tomu patrí. Samozrejmosť.

Romantiku sme už spomínal toľkokrát, až sa to zdá byť prehnané, ale opak je pravdou. Ešte ani zďaleka neodznelo všetko, vďaka čomu sa Komandoo Island Resort & Spa považuje za jeden z najromantickejších rezortov sveta. Tak napríklad, kto by nechcel mať svadbu na Maldivách? Iste už nad tým každý aspoň tak trocha premýšľal a tento rezort tiež. S radosťou vám zabezpečí všetko, na čo si pomyslíte.