ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Aruba - tieto 4 pláže musíte vidieť!

Aruba - tieto 4 pláže musíte vidieť!

Karibská krása, pri ktorej stratíte reč

Predstavte si Holandsko, v ktorom nie je hlavným mestom Amsterdam. Vlastne, nemusíte, existuje. A nájdu sa v ňom očarujúce pláže, o akých sa vám ani nesníva. Že to nie je možné?

Eagle Beach

Bezpochyby, Eagle Beach patrí medzi najkrajšie pláže sveta. To nakoniec potvrdili aj cestovatelia na známom portáli TripAdvisor. Piesok biely a jemný ako práškový cukor, kryštálovo čistá voda, Karibik ako vyšitý. A aby toho nebolo málo, Eagle Beach sa môže chváliť titulom najlepšieho dovolenkového rezortu ostrova Holandska.

Eagle Beach Aruba

Palm Beach

Tri kilometre dlhý waw efekt čisto bieleho piesku, ktorý pod nohami ani zvuk nevydá. Azúrovo modrá voda a množstvo možností na tropické vyžitie. Snáď aj preto sa Palm Beach stala najlepšie hodnotením dovolenkovým rezortom pre rodiny, a to nie len na Arube, ale na celom svete. Jednoducho, tá pravá rodinná exotika!

Palm Beach Aruba

Druif Beach

Hľadáte originálny exotický zážitok, len vy a Karibik? Tak tomu sa vraví Robinson Crusoe štýl. Aj keď nebudete úplne sami ako tento známy stroskotanec, vychutnáte si to. Stačí navštíviť Druif Beach. My si o nej dovolíme tvrdiť, že je doslova synonymom ostrova Aruba. A, áno, to vďaka tomu ikonickému stromu Divi Tree. Čistá romantika.

Druif Beach Aruba

Oranjestad Beach

Chcelo by to exotickú dovolenku s nádychom Európy? Nebojte sa, ostávame na Arube. Smer hlavné mesto ostrova Holandska! Oranjestad nie je iba dovolenkový rezort a pláž, ale i najznámejšie mesto plné zábavy. Na chvíľu sa tak budete môcť ocitnúť v Amsterdame, avšak s tropickou plážou. Nuž, Divi Tree predsa len nie je jedinou ikonou Aruby.

Oranjestad Beach Aruba