LABRANDA Playa Bonita - oplatí sa minúť všetky úspory!

LABRANDA Playa Bonita - oplatí sa minúť všetky úspory!

A možno aj niečo navyše...

Dovolenku na Gran Canarii môžeš stráviť za veľmi lacný paniaz. Ja ti ale prezradím, prečo minúť viac a ubytovať sa v hoteli LABRANDA Playa Bonita.

Dopraj si komfort

Sieť hotelov LABRANDA je známa kvalitou. A komfortom, samozrejme. Nech už je reč o akejkoľvek kategórii hotelov, ktorú táto sieť má. Hotel LABRANDA Playa Bonita nájdeš v špeciálnej kategórii Comfort. To znamená, že sa ti ho dostane ešte o trošku viac. Rozmenené na drobné, hotel bol kompletne renovovaný a vyzerá v skutku moderne. Komfortné je všetko, čo v ňom uvidíš a na čo siahneš. Samotné izby, reštika, bazén či bary. Áno, síce si za to všetko priplatíš, no pri tomto hoteli je to opodstatnené. Čítaj ďalej!

Hotel LABRANDA Playa Bonita - Comfort

To najdôležitejšie na skok

Že si hotel LABRANDA Playa Bonita vyslúžil miesto v kategórii Comfort má aj iné pozadie. Polohu. To najdôležitejšie, čo budeš počas dovolenky na Gran Canarii potrebovať máš na skok. Len vystrčíš päty z hotela, spravíš pár krokov (350 m) a si na pláži Playa del Ingles. Do mesta, k reštikám (keby ti nestačilo all inclusive hodné Španielskeho kráľa) či k takej tej tradičnej nákupnej zóne to máš približne 100 m. Takto ti poviem. Keby som mal hľadať synonymum ideálnej polohy, bolo by ním LABRANDA Playa Bonita.

Hotel LABRANDA Playa Bonita - Playa del Ingles

Ubytovanie, ktoré si užiješ

Ak sa máš na dovolenke cítiť dobre, potrebuješ kvalitné ubytovanie. Určite to tak cítiš. Nehovor, že nie, keď už čítaš tento článok. Kvalitné ubytovanie ti hotel LABRANDA Playa Bonita rozhodne poskytne. Spomeň si, že hotel bol nedávno renovovaný. Všetko v ňom je moderné, izby tiež. Každá izba poskytne množstvo miesta na sebarealizáciu a tiež balkón či terasu. So super výhľadom! Limit znie takto: traja dospelí alebo dvaja dospelí a dve deti. Ou, samozrejmosťou je všetko vybavenie, na aké si len spomenieš.

Hotel LABRANDA Playa Bonita - Deluxe izby

Španielske all inclusive

Dovolenka na Kanárskych ostrovoch sa najviac oplatí s polpenziou. S raňajkami to totiž nie je o moc lacnejšie a s all inclusive necháš za dovolenku aj gate. Okrem toho, kto zažil all inclusive napríklad v Egypte či Turecku, vie, že sa to nedá porovnávať. Vždy sa však nájde nejaké to ale. Hotel LABRANDA Playa Bonita ti dá také all inclusive, na aké nezabudneš. V prvom rade, užiješ si ho v reštaurácii Playa Bonita. Dostaneš raňajky, neskoré raňajky, obed, snack, snack v bare pri bezéne a večeru. No nie je to na zožratie?

Hotel LABRANDA Playa Bonita - All inclusive

Brutálna zábava

Ešte som ti nespomenul zábavu. Spomeniem. Nemusíš tie svoje päty z hotelu vyťahovať vôbec. Tak po prvé, hotel LABRANDA Playa Bonita má perfektný bazén. Po druhé, má bazénový bar. V ňom nájdeš drinky a snacky. A kde sú drinky a snacky, tam nesmie chýbať zábava. Ešte dôležitejší je ale chill out bar. Koktejly, entertainment v jednom kuse - Flamenco, Bingo, živá hudba, kúzlenie. Na profesionálnej úrovni! Aby som nezabudol, čaká ťa ešte vodná gymnastika, joga, a to som ti nespomenul ešte ani zlomok atrakcii.

Hotel LABRANDA Playa Bonita - Zábava

Children friendly

Mohlo by sa zdať, že práve toto je čerešničkou na torte. Ale nie, tá ešte len príde. Hotel LABRANDA Playa Bonita je family friendly. A children friendly, samozrejme. O tom vypovedá možnosť výberu deluxe izby, kde sa môžeš ubytovať s dvoma deťmi. Bez problémov! To však nie je ani zďaleka všetko. Na deti totiž čaká ich pravý detský bazénik a tiež ihrisko. Zaklincovať to spolu môžeme tým, že okrem zábavy, ktoré si s nimi môžeš užiť spoločne, a ktorú som už spomenul, na ne čaká i vlastná. V detskom hotelovom mini klube.

Hotel LABRANDA Playa Bonita - bazén

Čerešnička na torte

Prichádza, dlho očakávaná, čerešnička na torte. Čo čerešnička?! Čerešnisko! Ruku na srdce - však sa aj ty vždy rozhoduješ podľa recenzii tých, ktorí už s hotelom mali tú česť? No, v prípade hotela LABRANDA Playa Bonita na ostrove Gran Canaria to budeš mať jednoduché. Tento hotel získal v našich hodnoteniach dovolenkárov vyše 90 %. Wow! A najlepšie hodnotená je práve jeho poloha, kultúrne vyžitie (bodaj by aj nie), pláž a vlastne všetko. Pridám ti aj višňu, hotel získal neopomenuteľné ocenenie HolidayCheck Award 2017.

Hotel LABRANDA Playa Bonita - Recepcia

Highlity hotela

Nestačilo? Tak ti to tu zhrniem, nech to máš pokope. Hotel LABRANDA Playa Bonita patrí do kategórie Comfort. Komfortu si v ňom užiješ viac, než dosť. Populárnu pláž Playa del Ingles máš rovno pod nosom, centrum rovnomenného mesta tiež, ako aj nákupnú zónu. Hotel má bazén, bary a parádne kultúrne vyžitie. All inclusive je na zožratie, k tomu všetkému je children friendly. Hodnotenie na vysokej úrovni. Nechýba ocenenie od prestížneho portálu HolidayCheck. Za všetko si priplatíš, ale žiješ len raz a v tomto hoteli to stojí za to!

Hotel LABRANDA Playa Bonita - Reštaurácia Playa Bonita

Rada malého Princa

Dovolenka na Gran Canarii ťa nemusí vyjsť draho. Nemecká cestovná kancelária FTI Tourtistik láka fantastickými cenami. V jej ponuke nájdeš aj hotel LABRANDA Playa Bonita. Neváhaj a rezervuj si dovolenku už dnes!