ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

LABRANDA Club Makadi - luxus s cenou, ktorej neuveríš!

LABRANDA Club Makadi - luxus s cenou, ktorej neuveríš!

A pravým egyptským all inclusive...

Uži si letnú dovolenku v Egypte tak, ako sa patrí! S cenou, s ktorou nemusíš mať plytké vrecká, poriadnym all inclusive a na súkromnej pláží.

Hotel LABRANDA Club Makadi je jedno z najlepších dovolenkových rozhodnutí, ktoré môžeš urobiť. Luxus štvorhviezdy a pravý egyptský all inclusive. Cena? Tak z tej budeš očiť pučiť! Jednoducho, ideálny pomer ceny, služieb, kvality a luxusu, ktorý sa hľadá iba ťažko. V tomto hoteli ho ale nájdeš. Koniec-koncov, vypovedá o tom skvelé hodnotenie dovolenkárov, ktorí s ním už mali tú česť. Zárukou je tiež fakt, že patrí do známej hotelovej siete LABRANDA, ktorá ponúka špičkovú kvalitu. Zvyčajne sa hovorí, že nemôžeš čakať veľa muziky za málo peňazí. No hovorí sa tiež, že výnimka potvrdzuje pravidlo. Tadá! Hotelová sieť LABRANDA je tou výnimkou! Láka ťa dovolenka v Hurghade v jednom z najkrajších zálivov? Potom už niet nad čím premýšľať.

LABRANDA Club Makadi - bazén

Polohu hotela si zamiluješ

V tomto hoteli si letnú dovolenku poriadne užiješ. Jeho poloha je totiž absolútne unikátna. Sieť LABRANDA zaradia tento hotel do špecifickej kategórie s názvom Superbeach. To znamená, že sa nachádza priamo na pláži! Lákavé je však už len to, že ho nájdeš v jednom z najznámejších letovísk Egypta, v Hurghade. Konkrétne v zálive Makadi (Makadi Bay). To napovedá mnohé. Napríklad krásne, tyrkysovo-modré more alebo lagúnu, z ktorej nespustíš oči. Všeobecne, záliv Makadi je pokladaný za jedno z najkrajších miest na dovolenku v celej Hurghade. Hotel LABRANDA Club Makadi tu má poriadne navrch. Nájsť totiž tak obľúbený hotel priamo na pláži s takou kvalitou a za tak nízku cenu, akú ponúka LABRANDA Club Makadi je totiž takmer nereálne.

LABRANDA Club Makadi - pláž

Z pláže už nebudeš chcieť odísť

Komu by sa nepáčili krásne, čisté pláže? V Makadi Bay o ne nie je núdza. Zlatistý piesok, pozvolné klesanie, palmy, tyrkysovo-modré more, to všetko tu nájdeš. A omnoho viac! Nehovoriac o tom, že hotel LABRANDA Club Makadi disponuje vlastnou plážou. Súkromnou. Čo to znamená? Budeš mať riadny kus súkromia a nebudeš sa musieť biť o každý centimeter. A to je veľká výhoda. Z aktivít, ktoré sa tu dajú robiť ti môžem odporučiť najmä šnorchľovanie a potápanie. Záliv Makadi je totiž známy aj vďaka svojim dlhým koralovým reliéfom. Spoj si to s čistučkým, priezračným morom a vyjde z toho dokonalé poznávanie podmorského sveta! Ak to nie práve tvoja šálka kávy, užiť si budeš môcť všetky vodné športy od výmyslu sveta, ktoré ti len prídu na rozum.

LABRANDA Club Makadi - aktivity

Ubytovanie ti ponúkne všetko

Ak sa ešte obávaš, či bude dostatok miesta, a či sa vôbec ubytuješ, odpoveď je jasná. Obávať sa nemusíš. Hotel LABRANDA Club Makadi má k dispozícií až 339 izieb. Nech schytáš akúkoľvek, bude to zážitok. Výhľad budeš mať vždy unikátny. Samozrejme, najkrajší bude na špičkovú, skvele hodnotenú, súkromnú pláž so zapadajúcim slnkom za Červené more. To je romantika, však? V inom prípade uvidíš vkusne upravenú záhradku celého komplexu a skutočne luxusný bazén. A to je výhľad, ktorý nebudeš banovať. Samozrejmosťou je všetko potrebné vybavenie, na aké si spomenieš a wifi pripojenie. Úprimne, hotel by ale mohol wifi zrušiť. Výhľad je oveľa krajší na more, než na obrazovku tabletu či smartfónu, do ktorého pozeráš každý deň. Uži si Makadi Bay!

LABRANDA Club Makadi - ubytovanie

All inclusive ako pre faraóna

Ak raz zažiješ pravé egyptské all inclusive, nikdy nebudeš chcieť iné. Pokiaľ už máš takúto skúsenosť za sebou, iste mi dáš za pravdu. A pokiaľ ťa to ešte len čaká, máš sa na čo tešiť! Pohostenie ako pre faraóna. Raňajky, obedy a večere formou bufetu sú samozrejmosť, ale to zďaleka nie je všetko. Čaká ťa olovrant, polnočné chuťovky a najmä non-stop nealko, koľko ti len hrdlo ráči. Alkoholické nápoje ťa tiež neminú, avšak z pochopiteľných dôvodov iba medzi 10.00 až 00.00. Vieš čo je na tom najlepšie? À la carte reštaurácia s panoramatickým výhľadom na Červené more a príjemným morským vánkom. Už nech si tam! A keby sa ti málilo, k dispozícií budeš mať aj orientálnu a taliansku kuchyňou. Takto sa stane z jedla zážitok v štýle LABRANDA Club Makadi.

LABRANDA Club Makadi - reštaurácia

Deti sa nudiť nebudú

Výhodou hotela je jeho všestrannosť. Svoje si tu nájde každý, a áno, aj rodiny s deťmi. Ak teda pokukuješ po lacnej, no luxusnej rodinnej dovolenke, tento hotel ťa nesklame. Povedzme si na rovinu, LABRANDA Club Makadi je children friendly, ako sa dnes vraví. Deti si tu nájdu svoj vlastný bazén či mini klub s každodenne meniacim sa programom. Samozrejmosťou sú aj detské postieľky. Aby toho nebolo málo, Hotel organizuje aj detské diskotéky. Netreba sa báť, nudiť sa nebudú a bude o nich dobre postarané. Už vieš, kam sa v Egypte vybrať na rodinnú dovolenku?

LABRANDA Club Makadi - detský bazén

Highlity hotela

Ešte stále znie tvoja otázka prečo sa ubytovať v hoteli LABRANDA Club Makadi? Zhrniem ti teda všetky benefity. Poloha hotela je ideálna. K dispozícií budeš mať neskutočne krásnu súkromnú pláž, lagúnu a ako bonus, množstvo aktivít, ktoré počas dovolenky v Hurghade ani nestihneš vyskúšať. Výhľad budeš mať unikátny, nech si vyberieš akúkoľvek izbu. Poteší ťa luxusný hotelový bazén a ešte luxusnejší all inclusive. Rodina s deťmi? Žiadny problém, hotel myslel aj na takýchto dovolenkárov. Inak povedané je children friendly. Hodnotenie dovolenkárov, ktorí už boli v hoteli ubytovaní je vysoké. Za kvalitu hotela hovorí už len samotní fakt, že ide o hotelovú sieť LABRANDA. A nakoniec, z ceny spadneš na zadok!

Rada malého Princa

Dovolenka v Hurghade ťa nemusí vyjsť draho. Nemecká cestovná kancelária FTI Tourtistik láka fantastickými cenami. V jej ponuke nájdeš aj hotel LABRANDA Club Makadi. Neváhaj a rezervuj si dovolenku už dnes!