Raz za život v samom srdci Kostariky

Raz za život v samom srdci Kostariky

Dovolenka v Národnom parku Arenal Volcano

Matka príroda tu vytvorila nádherné dielo, ktoré by mal vidieť každý. Ubytovaní pritom môžete byť v 2. najlepšom hoteli sveta roku 2015 a užívať si výhľad na Národný park Arenal.

V exotických destináciách, ale aj všade inde na svete existuje množstvo hotelov, ku ktorým by sa hodil prívlastok „raz za život“. Každý z nich je niečím výnimočný, odlišný tak, ako aj každého človeka zaujme úplne iné miesto na zemi. Nayara Hotel Spa & Gardens je však ešte čímsi výnimočnejší, než všetky ostatné. Azda to bude práve tým, že sa nachádza v samotnom lone matky prírody, na Kostarike.

V lone matky prírody

Dnes sa už Nayara Hotel Spa & Gardens pokladá za súčasť Národného parku Arenal. Nikto sa však nemusí ničoho báť. Hotel rešpektuje ekologickú rovnováhu a presne tak bol aj postavený. Nespútaná kostarická príroda je to najkrajšie, čo vás tu za žiadnych okolností neminie a vám už neostane nič iné, iba súhlasiť. Nie nadarmo sa predsa vraví, že Kostarika je jedno z najkrajších miesto na Zemi.

Povráva sa, že Nayara Hotel Spa & Gardens je dokonca klenotom vulkánu a zároveň Národného parku Arenal. Veľmi ľahko sme tomu uverili a uveríte i vy. Čas tu plynie pomalšie, všetko naokolo si vychutnávate oveľa intenzívnejšie než kdekoľvek a intezívna romantika tu dýcha skutočne odvšadial. Koniec-koncov, možno je práve toto to pravé miesto na upevnenie vzťahu, či budovanie nového.

Ubytovanie v súlade s prírodou

Všetci sme zviknutí na luxusné hotelové rezorty alebo aspoň samotné hotely, ktoré sa ani zďaleka nepodobajú na Nayara Hotel Spa & Gardens, a to z jednoduchého dôvodu - väčšina z nich nemá s prírodou spoločné nič alebo iba veľmi málo. Naopak tento hotel vám pripravý zážitok, na aký nezabudnete už nikdy v živote - súkromné otvorené záhrady a terasy, denné svetlo či dažďové prehánky a vírivky, hm.

Na výber budete mať až z troch rôznych možností ubytovanie. Najdostupnejším je Casita Deluxe. Napriek tomu, že je najmenšia, ponúka takmer 80 metrov štvorcových, čo je naozajstný luxux a vychutnáte si aj krásny výhľad. Nayara Suite je väčším variantom Casita Deluxe s ešte scenickejšími výhľadmi. Nakoniec Springs Villa vás prekvapí súkromným bazénom napájaný termálnym prameňom.

Hostina ako z rozprávky 

Že by ste v Nayara Hotel Spa & Gardens ostali hladní, toho sa báť naozaj nemusíte. Práve naopak - pravdepodobne tu zažijete tú najlepšiu hostinu vo svojom živote, doslovne, ako z rozprávky. Stačí len spomenúť, že na výber budete mať hneď z niekoľkých reštaurácií, čo značí aj viac kuchýň, každému podľa chuti. Samozrejme, chýbať však nesmú ani bary a špecility šéfkuchárov.

Povinnou jazdou pre každého je tradičná kostarická reštaurácia Altamira, kde sa môžete zastaviť na raňajky, obed i večeru. Obľubujete ázijskú kuchyňu? V tomto hoteli to nebude žiadny problém, a o to sa postará rešturácia Asia Luna, ktorá vás prekvapí okrem tradičnej ázijskej kuchyne aj jej fúziou s kuchyňou latinskej Ameriky. Neskôr večer môžete zasa navštíviť jeden z dvoch príjemných barov.

Spa ako v siedmom nebi

Na chvíľu zabudnite, že existuje svet okolo vás. Zabudnite na všetky problémy. Jednoducho relaxujte a nechajte sa unášať Spa v hoteli Nayara, a to všetko v súlade s prírodou, podľa vašich osobných potrieb. Po zážitku, ktorého sa vám tu dostane sa budete cítiť ako znovuzrodení. Vychutnávať si dovolenku v tomto hoteli a neskúsiť jeho unikátne Spa by bol hriech.

Romance á la Nayara

Vychutnať si romantiku tak, ako sa patrí je priam na nezaplatenie. Nayara Hotel Spa & Gardens ponúka množstvo možností, vďaka ktorým pochopíte, čo znamená slovo romantika. Večera v absolútnom súkromí s kvalitným vínom, relax vo dvojici v hotelovom Spa, a takto by sa dalo pokračovať ešte veľmi dlho. Samozrejmosťou sú aj svadby, medové týždne či oslavy výročia, na ktoré nikdy nezabudnete.