Paradise Beach - najväčšia grécka párty pláž

Paradise Beach - najväčšia grécka párty pláž

Ruky hore, gate dole, plavky nevyzliekať!

Bažíte po bezsenných nociach? Grécka Ibiza už na vás čaká. Pripravte sa na to, že najbližšie dni spať nebudete, pretože na ostrove Mykonos sa ťahá 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Kto by to bol povedal, že práve na ostrove Mykonos nájdete absolútne párty centrum celého Grécka? Je ním Paradise Beach, ktorá vás nenechá spať, ani keby ste veľmi chceli. A vôbec, nájde sa azda niekto, kto by mal chuť hodiť si šlofíka pri tak zvučných menách, akými sú DJ Tiësto, Afrojack, Martin Solveig či David Guetta? Takémuto výberu sa iba ťažko odoláva.

Ruky hore, gate dole! V tomto duchu sa bude niesť každý jeden deň, každá jedna noc strávaná na Paradise Beach. Plavky si však nevyzliekajte! Teda, pokiaľ si ich nezačnú vyzliekať všetci. Ostatní by si to totiž mohli zle vysvetliť. No a predsa len, už dávno nie sú 60-te roky, kedy dnešné párty centrum Grécka slúžilo vtedajším hipíkom ako nuda pláž.

Na výber budete mať PARADISE Club Mykonos - 17. najlepší klub sveta. Ak však chcete zažiť najbúrlivejšiu párty vo svojom živote, kde sa možno aj tie plavky budú dávať dole, navštívte klub Guapaloca Mykonos. Nakoniec sa budete môcť zrelaxovať v Paradise Lounge, kde si posedíte s drinkom v ruke, s príjemnou hudbou v pozadí a výhľadom na Stredozemné more. Čo viac si priať?