ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Let do Thajska bude od októbra naozajstným zážitkom

Let do Thajska bude od októbra naozajstným zážitkom

Vaša dovolenka sa začne už na palube lietadla.

Aerolinka EVA AIR bude prevážať svojich európskych cestujúcich na obľúbenej trase Viedeň Bangkok moderným Boeingom 777­300 ER.

Obľúbená taiwanská aerolinka EVA Air neustále vylepšuje svoje služby, tentokrát sa zamerala na európskych cestujúcich. Letecká spoločnosť už od októbra tohto roku nasadí na turisticky atraktívnej linke Viedeň - Bangkok - Taipei moderné lietadlá typu Boeing 777­-300ER, čím nahradí súčasný Airbus 330­-200.

Pre pasažierov to znamená viac sedadiel v exkluzívnej business triede Royal Laurel Class a predovšetkým veľmi populárnu triedu „Elite”. Táto trieda vyplnila rozdiely medzi triedami „economy” a „business class”. Aerolinka EVA Air ju v roku 1992 predstavila ako jedna z prvých a stanovila tak míľnik v oblasti letectva. Pôvodne sa volala „Premium Economy”, následne „Evergreen de Luxe” a dnes „Elite”. U pasažierov sa teší veľkej obľube, o čom svedčia aj slová generálneho manažéra pre rakúsku pobočku spoločnosti EVA Air, Edwarda Ho: „Naši cestujúci dlho čakali na Triple Seven, teda Boeing 777­300ER predovšetkým pre žiadanú a modernú Elite Class. Teraz sme schopní ponúknuť tento typ lietadla so všetkými jeho výhodami a dopriať im ešte väčší zážitok z letu.”

Podobný názor zastáva aj Andrej Maťko zo spoločnosti Setwings, ktorá je výhradným zástupcom EVA AIR na Slovensku. „Medzitrieda Evergren de Luxe s veľkými sedadlami a ešte väčším komfortom sa v minulosti tešila veľkej obľube. Sme šťastní, že ju od jesene budeme môcť našim zákazníkom znovu poskytovať, predovšetkým preto, že Thajsko patrí u Slovákov dlhodobo medzi top destinácie. Chceme, aby ich dovolenka bola zážitok už počas letu,”  hovorí A.Maťko.

Lietadlo Boeing 777­-300ER je navrhnuté ako tri triedy pre 313 cestujúcich: 38 pasažierov v triede Royal Laurel , 64 v triede Elite a 211 v ekonomickej triede. Elegantný dizajn umocňuje pohodlie, sedadlá majú rozostupy 96,5cm v Elite triede a 81 cm v ekonomickej triede. Všetky sedadlá sú vybavené elektrickými zásuvkami 110V a USB pripojením. Každý hosť na palube má prístup k svojmu vlastnému interaktívnemu programu „Star Gallery" s viac ako 50 filmami, vyše 1.000 hudobnými titulmi a desiatimi videohrami, tiež k digitálnemu systému air­to­ground umožňujúcemu zasielať správy na mobilný telefón alebo e­maily. Cestujúci sa môžu tešiť na jedlo podávané z parných rúr a vybrať si medzi ázijským a európskym menu.

Pasažieri luxusnej triedy Royal Class Laurel, ktorá bola prvýkrát predstavená v roku 2012, majú k dispozícii priestranné sedadlo široké cca 65 centimetrov, ktoré sa dá rozložiť takmer na 2 metre. 38 sedadiel v tejto triede je usporiadaných tak, aby sa cestujúci mohli dívať von oknom bez otáčania. Miesta v strede sú ideálne pre spolucestujúcich, ktorí chcú spolu jesť a hovoriť. Vešiak, priestor pre obuv, úložný priestor prevodu, okuliare, časopisy a písacie potreby sú samozrejmosťou. Súkromie si môžu pasažieri vytvoriť deliacimi panelmi.

Náročných klientov príjemne prekvapia najnovšie audio a video technológie s 15,4­ palcovým dotykovým displejom a hi­fi slúchadlami s potlačením šumu. Cestujúci s vlastnými elektronickými zariadeniami môžu pracovať alebo relaxovať s použitím multifunkčných AV­ vstupov , USB a iPod portov v systéme vybavenom softvérom, ako je Media Player, Photo Viewer a PDF Reader.

S novinkou v podobe Boeingu „Triple Seven” je spokojné aj viedenské medzinárodné letisko, dlhoročný parner taiwanskej aerolinky. „Sme nadšení rozhodnutím EVA Air nasadiť Boeing 777 na trase medzi Bangkokom a Viedňou. Ázia je rýchlorastúci trh tak pre podnikanie, ako aj pre turizmus, a toto rozhodnutie iba podčiarkuje význam tejto trasy,” tvrdí Julian Jäger, riaditeľ letiska Vienna International Airport.

Nezabudnuteľný let s EVA Air do obľúbeného Thajska si môžete užiť už túto jeseň.