ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Kite Beach - najlepšia kiteboarding pláž sveta

Kite Beach - najlepšia kiteboarding pláž sveta

Poďte sa poriadne vyblázniť!

Do Dominikánskej republiky sa chodí za pravým karibským gýčom a sladkým ničnerobením, no športovci ju preto obchádzať nemusia. Vitajte v Cabarete! A bez kiteboardu sem ani nechoďte.

Kiteboarding je dnes najatraktívnejším vodným športom, a ak aj nie ste najšportovejší typ, odporúčame ho vyskúšať. Pokojne tak môžete učiniť počas dovolenky v mestečku Cabarete, ktoré sa preslávilo svojou plážou - Kite Beach. Tá ponúka najkvalitnejšie podmienky, o ktorých znalí kiteboardisti už určite počuli. Ale ruku na srdce - povedali by ste niekedy, že najlepšia kiteboarding pláž sveta sa nachádza práve v Dominikánskej republike?

Kite Beach, alebo ak chcete - Cabarete Beach, je navštevovaná profesionálnymi kiteboardistami počas celého roka. Vďaka svojim podmienkam je skvelým miestom na tréning. No a rekreační kiteboardasti? Pre tých by sa mala Kite Beach stať mekkou, ktorú musia aspoň raz za život navštíviť, a to najmä v letných mesiacoch, kedy sa tu každoročne koná, medzi uznávačmi tohto športu vychýrená, kiteboardingová súťaž. Tak neotáľajte.

Pri najbližšej dovolenkovej návšteve Dominikánskej republiky zabudnite na stále vylihovanie pod palmami a nekonečný oddych. Spomeňte si na úchvatné mestečko Cabarete a jeho Kite Beach, ktorá ho preslávila. Koniec-koncov, príliš sa nenacestujete. Od Puerto Plata sa Cabarete nachádza skutočne iba kúsok. Tak vezmite kiteboard a užite si ten oslobodzujúci pocit v najlepších podmienkach pre najlákavejší vodný šport súčasnosti.