ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Baia do Sancho - plážová miss Brazília

Baia do Sancho - plážová miss Brazília

Dvakrát víťazkou

Na svete existuje množstvo pláží, či už také alebo onaké, ktoré sa dajú považovať za najlepšie pláže sveta. Iba jedna však toto ocenenie vyhrala dvakrát po sebe. Chcete ju vidieť?

Všeobecne najznámejšie pláže Brazílie azda netreba obzvlášť predstavovať. „Number one“ je jednoznačne Copacabana, známa po celom svete, ale rovnako aj taká Ipanema Beach - najsexi pláž sveta. Predstavíme vám však ďalšiu brazílsku pláž, ktorá by sa mohla a mala stať ikonou celej krajiny. Prečo by aj nie? Nejde o mestskú pláž, práve naopak. Nájdete ju na malom ostrovčeku Fernando de Noronha, a to napovedá mnohé.

Baia do Sancho je rekordná pláž a tento prívlastok jej naozaj svedčí. Presvedčte sa o tom sami - v roku 2014 získala táto nepoškvrnená exotika 1. miesto portálu TripAdvisor v súťaži Travelers' Choice Award za najlepšiu pláž. Zvyčajne sa v tejto kategórii pláže udržia jeden rok, a ten ďalší hlasujú cestovatelia úplne inak. Ale výnimka potvrdzuje pravidlo. Baia do Sancho získala rovnaké ocenenie aj v roku 2015. Neuveriteľné!

Pokiaľ sa ako správni nadšenci najlepších pláží sveta rozhodnete navštíviť Baia do Sancho, mali by ste vedieť dve veci. Prvá z nich je, že doprava na Fernando de Noronha nie je práve najjednoduchšia a nečakajte, že sa ubytujete priamo na pláži. Tá druhá je, že ten pohľad stojí za to! Ideálne je dovolenkovať v mestečku Recife, odkiaľ premáva lietadlo na ostrov Fernando de Noronha. Let trvá približne 1 hodinu.