Anse Source d’Argent - najfotenejšia pláž pod slnkom

Anse Source d’Argent - najfotenejšia pláž pod slnkom

Dámy a páni, vyťahujte fotoaparáty!

O Seycheláh sú všeobecne známe rôzne klišé. Jedno miesto, jedna pláž, si však zaslúži osobitnú pozornosť. Spozornieť by ale mali najmä budúci mladomanželia.

Myslíte si, že túto pláž má na svedomí grafický editor? Mýlite sa. Ružový piesok, priezračná voda brehov Indeckého oceánu, ale najmä tak typické obrovské skaly dokážu spraviť svoje. Na druhej strane, práve vďaka tomu sa stala pláž Anse Source d’Argent najfotenejšou plážou sveta. No ak by ste mali chuť spraviť niečo prevratné, skúste nájsť uhol, z ktorého nebola ešte nikdy odfotená. Veľa šťastia!

Pláž na La Digue sa však môže pochváliť aj iným titulum. Nielenže je zaradená v rebríčku National Geographic medzi top 10 plážami sveta, ale dokonca jej v tomto rebríčku patrí absolútne prvenstvo. Tráviť dovolenku na Seychelách a neodfotiť si takýto svetový uníkat by bol hriech.

Keď sa povie pláž Anse Source d’Argent spozornejú všetci tí, ktorí milujú exotické klišé scenérie. Odporúčame ale spozornieť najmä budúcim mladomanželom, ktorých až tak veľmi neláka architektúra ostrova Santorin a medové týždne by si radšej užili v poriadnej exotike. Koniec-koncov, sú to práve mladomanželia, vďaka ktorým sa stala pláž Anse Source d’Argent najfotenejšou plážou sveta.