ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

7 Mile Beach - najkrajší unikát Jamajky

7 Mile Beach - najkrajší unikát Jamajky

7 míľ dôvodov, prečo ju navštíviť!

Osem hektárov čistej exotiky robí z tejto pláže skutočný unikát. Nielenže bola už niekoľkokrát adeptkou na najkrajšiu pláž sveta, ale podľa mnohých, ktorí ju už navštívili, ňou aj naozaj je.

Jamjaka už dnes patrí k tým najobľúbenejším dovolenkovým destináciám Karibiku, a to absolútne zaslúžene. Ostrov dreva a vody toho predsa ponúka veľa, okrem iného aj pláž, ktorú mnohí označaujú za najkrajšiu pláž sveta. Bodaj by aj nie, keď sa rozpriestiera na takmer ôsmych hektároch čistej exotiky. Masový turizmus tu zatiaľ iste nehrozí, a tak si tento jamajský unikát budete môcť poriadne vychutnať.

7 Mile Beach je synonymom nádherného, jemného, bieleho piesku, tyrkysovej vody, spontánnych dúhových predstavení a najmä dramatických západov slnka. Ak si chcete užiť takéto scenérie, niet lepšej voľby, než je Jamajka. Sedemmíľovú pláž možno odporučiť každému zamilovanému páru, ako aj rodinám s deťmi či všetkým tým, ktorí bažia po zábave, vodných športoch a šnorchlovaní. Pláž je dlhá, nebojte sa, svoj kúsok si nájdete.

Obrovskou výhodou tejto pláže je, že ju zrejme nebudete musieť hľadať. So svojimi siedmymi míľami by ste ju iba ťažko prehliadli, a pokiaľ sa rozhodnete stráviť dovolenku v Negrile, na tejto pláži budete tráviť väčšinu svojho času. Avšak, spomenúť treba aj jednu nepotešujúcu správu - každým rokom sa pláž pomaly vytráca a je možné, že do 30-tich rokov zmizne úplne. Tak sa poponáhľajte, tento skvost stojí za to!