Rakúsku Ibizu treba zažiť!

Rakúsku Ibizu treba zažiť!

Všetci milovníci lyžovania a nočného života, pozor.

Vyzujte lyžiarky, odložte čiapku a zažite nezabudnuteľnú noc s najväčšími hviezdami. Alebo prevetrajte peňaženku v značkových butikoch obľúbeného tirolského strediska. Túto zimu bude v Ischgli opäť rušno.

V tirolskom regióne Paznaun to žije po celý rok, no najviac v zime. Udržiavaným zjazdovkám rôznej náročnosti v celkovej dĺžke 238 km a kvalitným rakúskym službám (ach, ani nehovoríme o parádnom wellness!) sa dá asi len ťažko odolať. Do Ischglu však chodia okrem toho svetové celebrity najväčšieho formátu. Milovníci zimných športov tu napríklad zažili legendárneho Eltona Johna či Robbieho Williamsa, speváčky Tinu Turner, Pink, Katy Perry, Aliciu Keys či známu dedičku Paris Hilton. Vďaka pulzujúcemu nočnému životu, vychýreným podnikom a zvučným menám sa Ischglu hovorí aj Ibiza v objatí alpských vrcholkov alebo tirolské El Dorado. Lyžiari a snoubordisti z celého sveta sem, do Tirolska, chodia pre fantastické podmienky, ktoré si užívajú na udržiavaných zjazdovkách všetkých kategórií, ale aj za poriadne vzrušujúcou zábavou. V aprés ski baroch a kluboch môžete žúrovať až do rána bieleho. Vari najznámejším klubom je exkluzívny klub Pacha hotela Madlein, kam pravidelne mieria aj svetové celebrity, herci, herečky či modelky. Je otvorený od roku 2002 a považuje sa za srdce nočného života v celom Tirolsku. Ak poznáte film Coyote Ugly, presne to môžete zažiť aj v rakúskej Pacha - atraktívne tanečnice premenia barový pult na pódium a popri servírovaní koktailov a drinkov robia poriadnu zábavu. Ak sa chcete cítiť ako skutočná hviezda, do klubu vás dovezie luxusná predĺžená limuzína Hummer, na privítanie vám venujú darček a potom sa už len ponoríte do víru zábavy a tanca. Ak chcete začať so žúrovaním už popoludní, zastavte sa na drink v Toni’s Aprés Ski Bar, hneď vedľa zjazdovky, ľudia sa tam zabávajú už od 3 popoludní.

Lyžovanie v tirolských alpách spojené s výhľadmi na okolie bielych pahorkov.

Akčné lyžiarske stredisko Ischgl je posiate nielen vychytenými barmi a klubmi, ale aj značkovými butikmi a obchodmi. A keď ide o zimné športy na svahu - najlepšie snehové podmienky v Ischgli sú od konca novembra do začiatku mája.

Tirolskké lyžiarske stredisko Ischgl v obkľúčení alpských štítov.